Farmsekretær

Har du overvejet at få en privatsekretær?

Undgå at fare vild i bilag, regnskab, fakturaer og betalinger. Med en farmsekretær får du styr på sagerne, og dine deadlines overholdes.

Knytter du en farmsekretær til din bedrift, får du frihed til andre opgaver samtidig med, at du får orden i dit bogholderi. Du bestemmer hvornår og hvor længe du ønsker hjælp – ring, og få en snak om, hvordan vi bedst opfylder dine ønsker.

Få tid til familien og fokus på bedriften

Farmsekretæren kan løfte dine bogholderimæssige opgaver til punkt og prikke. Du overser ikke en vigtig deadline, slipper for det administrative arbejde og får mere tid til familien.

Du kan vælge at lave en del af arbejdet selv eller du kan få sekretæren til at lave det hele.

Farmsekretæren kan hjælpe dig med

  • den løbende bogføring
  • betaling af regninger
  • kontering og stemning
  • udarbejde fakturaer for dit landbrug
  • og andre bogholderimæssige opgaver

Derudover har farmsekretæren naturligvis en kompetent og ajourført viden om bogholderi og regnskabssystemer, ligesom der er styr på den gældende lovgivning, Ø90 og andre løsninger.

Har du et ønske om, at vi arbejder på din egen pc, gør vi gerne det. Vi kan også medbringe vores egen pc med de løsninger, vi arbejder med.

Book farmsekretæren i præcis den tid, du har brug for, og betal for udført arbejde.

Lej en virksomhedssekretær

Som landmand har du også mulighed for at benytte vores tilbud om en virksomhedssekretær. Virksomhedssekretæren hjælper med de samme administrative opgaver som farmsekretæren, men kan fx også tjekke mail, taste e-kontrol eller andet.

Forskellen mellem farmsekretær og virksomhedssekretær er, at du indgår en kontrakt, hvor virksomhedssekretær arbejder for dig fast minimum én dag om måneden i 7,5 time. Kontrakten forhandles til en anden pris, end prisen for at have en farmsekretær.

Virksomhedssekretær - farmsekretær

Kontakt din assistent eller mig

Marie Kock Pedersen

Marie Kock Pedersen

Afdelingsleder økonomi & HR-chef