eOverblik

eOverblik, din digitale ledelsesrapport

Er du til målrettet økonomistyring og løbende budgetopfølgning, kan du med eOverblik få dette serveret hver måned.

eOverblik er nemlig dit digitale indblik, og giver dig mulighed for at se bedriftens performance på de vigtigste nøgletal inden for produktion og økonomi. Du får en overskuelig resultatopfølgning på månedsbasis, du kan dykke til bunds i dine talt og samtidig skabe overblik over produktion og økonomi på tværs af steder og driftsgrene.

Produktion på skinner

Indsigt i og overblik over bedriftens økonomi er vigtig for dig som beslutningstager. Ligeså vigtigt er det at vide, om din produktion kører på skinner eller om der er behov for justeringer.

I eOverblik finder du også de mest relevante produktionsdata om bedriftens aktuelle status og fremtidige produktion. Det kan fx være data vedrørende foderforbrug, salgspriser, leverede kg eller fremstillingspriser.

Strategisk målsætning

Ønsker du databaseret sparring med din rådgiver, er eOverblik også et godt redskab. Ud fra et overblik over dine opnåede resultater, kan I sammen se fremad og udarbejde en handlingsorienteret strategi ved at kombinere din erfaring med nøgletallene fra bedriften.

Dit eOverblik opdateres hver måned, så du kan se de vigtigste økonomiske resultater og produktionstekniske nøgletal for din virksomhed. Både for den enkelte måned og for år til dato.

Find det eOverblik, der passer dig

eOverblik Pro er til dig, der har flere produktionssteder og måske flere CVR-numre. Pro består af funktionerne Overblik, Detaljer og Priser og Mængder. Her kan du opdele dine resultater på steder og produktionsgrene og gå i dybden på de enkelte steder. Har du flere CVR-numre kan du få et samlet overblik på tværs af dine virksomheder.

eOverblik er til dig med ét sted og ét CVR-nummer, og det består af funktionerne Overblik, hvor du får det samlede overblik, og Detaljer, hvor du kan dykke ned i dine data.

eOverblik

Kontakt os, og få hjælp til at integrere eOverblik i din virksomhed.

Claus Bech Jensen

Claus Bech Jensen

Chefkonsulent økonomi