Dashboard

Dashboard, dit digitale instrumentbræt

Vil du forbedre dit beslutningsgrundlag i hverdagen, følge den løbende udvikling på bedriften og dykke ned i de enkelte tal for økonomi og produktion, er Dashboard lige sagen.

Dashboard er et digitalt værktøj, der er nemt at forstå og som opdateres dagligt. Det består af en række kort, der viser de økonomiske og produktionstekniske nøgletal, der tager temperaturen på din bedrift. Kort sagt kan du opsætte dashboardet, så det passer til dine behov og fokusområder.

Tilpas dit Dashboard

Dashboardet kan som nævnt tilpasses præcist til din bedrift. Produktionstal kan stå side om side med økonomiske tal, og du kan fx vælge at få vist din fremstillingspris, celletal, salg af smågrise og dækningsbidrag samtidig.

Du kan også opsætte Dashboardet med udvalgte nøgletal, du kan bruge til at motivere dine medarbejdere eller få vist enkelte nøgletal, som du kan arbejde med at optimere.

Mulighederne er mange, og det er op til dig at designe dashboardet.

Vurdér årsag til udvikling

Dashboardet gør det også muligt for dig hurtigt at reagere, hvis du eksempelvis oplever en negativ udvikling. Du har nemlig mulighed for at gå i dybden med de enkelte tal og vurdere, hvor det er gået galt og hvor dit indsatsområde skal være inden udviklingen for alvor påvirker bundlinjen.

Desuden kan du skabe dig et rullende overblik over de forgange måneder og agere efter denne information.

To versioner af Dashboard

Du kan vælge mellem 2 versioner af Dashboard. Dashboard Pro er til dig, der vil have indsigt i de enkelte postering, og Dashboard er til dig, der ønsker at se, hvad værktøjet kan.

Dashboard

Kontakt os, og få hjælp til at få Dashboard integreret i din virksomhed.

Claus Bech Jensen

Claus Bech Jensen

Chefkonsulent økonomi