Bogføring og moms

Har du styr på bogføring og moms?

Bogføring og momsregnskaber kan være en tidsrøver, du gerne er foruden. Grib chancen, og få KHL til at lave hele eller dele af dit regnskab.

Der er mange måder at gribe bogføring an på, og skal det gøres rigtigt, kræver det indsigt i den gældende lovgivning og regler på området. Det tager tid og kræfter, men vælger du KHLs medarbejdere til det hårde arbejde, får du overskud til at koncentrere dig om bedriften.

Individuel og fleksibel løsning

Går du med idéen om at minimere det administrative arbejde med bogføring og momsregnskab for at frigøre tid til andre opgaver, kan du hos KHL få præcis den løsning, der passer til dine behov.

Du kan fx vælge at sortere og samle dine bilag og sende dem til os – og giver du os samtidig mulighed for det, kan vi indlæse kontoudtogene i bogføringssystemet, så du til slut har en færdig kassebog.

Du kan også selv bogføre din bilag, og bede os om at lave dit regnskab færdigt.

Vi hjælper dig også gerne med udarbejdelse af momsregnskabet og indberetning til SKAT.

– Har du overvejet en privatsekretær?

Med en farmsekretær får du styr på bilagene, regnskaber, fakturaer og betalinger. Du farer ikke vild i papirdyngerne på skrivebordet, og dine deadlines overholdes. Bonus: Du får mere tid til familien og mere fokus på bedriften.

Farmsekretær

KHL

Du bestemmer

Kontakt os, og få en uforpligtende snak om dine muligheder. Du er også velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe.

Marie Kock Pedersen

Marie Kock Pedersen

Afdelingsleder økonomi & HR-chef