Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

COLOURBOX5036857 aarsrapport 1140x245

Årsrapport og skatteregnskab

Har du overvejet, om vi skal udarbejde dit skatteregnskab, årsrapport og selvangivelse, så du har tid til at styre bedriften?

At indberette selvangivelse til skat, udarbejde skatteregnskab, eksterne årsrapporter og andet tager tid og kræver koncentration. Lad os gøre det hårde arbejde efter dine anvisninger og med dig i centrum.

Skatteregnskab

De lovpligtige skatteregnskaber skal udarbejdes hvert år ligesom det er nødvendigt at indberette selvangivelsen til skat. Vi vælger den løsning, der passer dig bedst, og håndterer dit skatteregnskab efter virksomhedsskatte- eller kapitalafkastordningen.

Derudover rådgiver vi og sparrer gerne med dig om din fremtidige skattemæssige strategi, muligheder for eventuel etablering af selskaber og hvad du ellers har af muligheder.

Årsrapporter

Efter dit ønske kan vi også udarbejde din årsrapport – for den personlig ejede virksomhed eller for selskaber. Drejer det sig om selskaber, samarbejder vi med revisorer, der dækker de forskellige områder af.

Med hensyn til den eksterne årsrapport sørger vi for, at den lever op til kravene i revisorlovgivningen. Har det din interesse, kan vi også udarbejde en intern årsrapport til dig. Den indeholder en række analyser, der understøtter virksomhedslederen dvs. dig, i de daglige og strategiske beslutninger, du løbende skal træffe.

Kontakt KHL

Alle vores økonomikonsulenter og økonomiassistenter er kompetente medarbejdere, der kan hjælpe dig. Få din personlige kontakt til at udarbejde de rapporter og regnskaber, du ønsker.

Kontakt os, og hør mere.