Økonomirådgivning

  1. KHL
  2. Landbrug
  3. Økonomisk rådgivning

Stil krav til din økonomiske rådgiver

Vil du drive effektivt landbrug og have overskud, skal dit fokus ligge på den daglige drift og den fremtidige vækst for bedriften.

Det handler om i dag. Fremtiden kan vi ikke spå om, men vil du også være landmand om 5 år, bliver du nødt til at udvikle bedriften og have styr på økonomien. Det kan være en udfordring, især når hverdagen er fyldt med administrative opgaver og økonomiske spørgsmål.

– Alt samlet ét sted

“Hvert kvartal tager Claus Bech Jensen og jeg en snak om ejendommens status. Når året er ved at være omme, skal jeg have lagt budget, og da gør Claus det let for mig, da han samler alle data på ét sted”.

Jes Philipsen

Svineproducent, Hejls

Økonomisk rådgivning - Siegbregt

Stabil rådgivning giver ro i sjælen

Tryghed, livskvalitet og økonomi har betydning for familien – i dag og i fremtiden. Vi arbejder på og tager medansvar for, at du som landmand har mulighed for selv at vælge, hvad du vil. Med dig som omdrejningspunkt får du brugbar rådgivning, og sammen skaber vi effektive resultater.

Lad vores stab af kyndige og erfarne økonomikonsulenter og –assistenter løse de økonomiske opgaver, der kræver tid, ekspertise og indsigt i lovgivningen. Du får konkrete løsningsforslag, og mulighed for at være en del af et stærkt og kompetent netværk.

Skab tid og overskud til at være landmand

De administrative og økonomiske opgaver kan tage meget tid, men det er opgaver, der skal håndteres og færdiggøres. Samtidig skal du, ud over den daglige drift, finde tid til at udarbejde strategier og handlingsplaner for landbruget, ligesom du skal være dygtig til at styre den finansielle del af virksomheden.

Ansæt fx en farmsekretær, der styrer dine bilag, fakturaer og betalinger til banker, kreditforeninger og andre kreditorer. Brug os til at udarbejde hele eller dele af dine regnskaber. Vi rådgiver også om dine finansieringsmuligheder, og giver os gerne i kast med at kigge dybere ned i dine handlingsplaner for bedriften.

Økonomisk Rådgivning
Økonomisk Rådgivning

Skal dit landbrug blomstre?

Hvis du forstår at lægge den rette strategiplan samt holde fokus og retning i dine beslutninger, er du godt på vej til at indfri virksomhedens mål.

Ulrik Simonsen

Ulrik Simonsen

Driftsøkonomikonsulent

Thorbjørn Pedersen

Thorbjørn Pedersen

Økonomikonsulent