Økologirådgivning

 1. KHL
 2. Landbrug
 3. Økologirådgivning

Økologisk rådgivning på alle områder

Uanset om du lige er startet som økolog eller du har flere år bag dig som økologisk landmand, skal arbejdet gøres anderledes end i det konventionelle landbrug.

Vores økologiske team bidrager med rådgivning til dette arbejde, og er en seriøs samarbejdspartner med øje for fremtidens økologi.

Udfordringer og spørgsmål omkring økologi ændrer sig over tid. De udfordringer, som man de første år som økolog troede ville være altoverskyggende, fylder med tiden mindre. Med tiden opstår der nye udfordringer, nye muligheder og nye perspektiver.

Uanset forskelligheder, store og små bedrifter gælder det for alle, at der på kort og langt sigt skal være knivskarp fokus på afsætning, indtjening, omkostninger og bundlinje. Til at hjælpe med dette har vi sammensat et stærkt og kompetent team, der kan vejlede dig inden for planteavl, miljø, tilskud, projekter, fjerkræ og økonomi.

I KHL Økologi arbejder vi på

 • at være opdateret på lovgivning og regler inden for økologi
 • at være skarpe på den praktiske rådgivning i marken
 • at udveksle erfaringer med andre økologer
 • at have fokus på økonomi, afsætningsmuligheder og bundlinje
 • at have et stort netværk med andre relevante samarbejdspartnere
 • at give inspiration, tips og gode ideer, som kan være med til at bringe din bedrift videre i den retning du ønsker – eller måske i en helt anden retning, end du havde tænkt på
 • at være med til at præge udviklingen inden for fremtidens økologi
 • Vi vil kort sagt arbejde på, at gøre en forskel, der kan ses, måles og opleves

 

Økologi

Økologiske områder

Planteavlsrådgivning, der udarbejder økologiansøgninger, udfører gratis omlægningstjek, giver praktisk rådgivning i marken og laver strategirådgivning for økologer.

Fjerkrærådgivning, der projekterer, tegner og rådgiver om opstart af alle typer økologisk fjerkræ- og æglægningsproduktioner.

Miljørådgivning, der håndterer, beregner og rådgiver om ansøgninger i forbindelse med opstart og/eller udvidelse af økologiske produktioner.

Projektrådgivning med stor ekspertise og erfaring inden for tilskudsregler samt ansøgninger til økologiske projekter.

Økonomirådgivning, der håndterer såvel store som små økologiregnskaber, og derfor er en værdifuld sparringspartner på den økonomiske og finansielle del.

Mød KHLs økologikonsulenter

Vores økologiske team byder ind med mange års erfaring inden for den brede økologiske rådgivning. Vi deltager også gerne, når du har brug for sparring i marken inden for økonomi og regnskab – og har du brug for hjælp til at håndtere regler og miljøordninger, finder vi også gerne din sparringspartner til det.

Helge Lund

Helge Lund

Planteavlskonsulent

Inger Knude

Inger Knude

Miljø- og projektkonsulent

Christian Raun

Christian Raun

Driftsøkonomikonsulent