Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Miljøansøgning til husdyrbrug

Miljøansøgninger til husdyrbrug

Ønsker du at skabe vækst og forandring i din bedrift, står du måske over for at skulle bygge nyt eller lave om i den eksisterende stald. Lad KHLs erfarne miljørådgivere hjælpe dig godt fra start.

Vi tilbyder miljørådgivning og ansøgninger til alle typer af husdyrbrug. Med en bred erfaring inden for ansøgninger til kvæg, svin, mink og fjerkræ står vi klar med en kompetent og seriøs rådgivning – og det uanset om dit projekt er stort eller mindre.

Lad os klare forarbejdet

I langt de fleste tilfælde kræver en udvidelse af bedriften en tilladelse eller godkendelse fra kommunen. Lad os hjælpe dig med at indhente de nødvendige tilladelser.

Desuden udarbejder vi, selvfølgelig i samarbejde med dig, en forvurdering af dit projekt. Vi lægger den rigtige strategi for projektet samtidig med, at vi sikrer dig mod ubehagelige overraskelser senere i forløbet.

Fjerkræ

Skal du bygge nyt, tilbyder vi hele paletten. Vi hjælper dig med alt lige fra at søge eventuelle tilskud til byggeri og inventar til at fremskaffe de nødvendige tilladelser til miljø, byggesag og projektering.

Med alle funktioner samlet under ét tag sikrer vi en optimal arbejdsgang, og at de enkelte elementer implementeres bedst muligt i projektet.

Kvæg

Vi har bred faglig erfaring med de særlige forhold, der gør sig gældende på et kvægbrug. Vi kender udfordringerne men også løsningerne. Hos os får du mest mulig fleksibilitet og mindst mulige restriktioner.

Svin

Dit produktionsapparat skal løbende holdes up-to-date. Det samme skal dine miljøtilladelser. Få rådgivning, og hør om de særlige forhold, der er gældende på et svinebrug.

Vi tilbyder at hjælpe med

  • miljøgodkendelser af større ændringer og projekter på husdyrbrug
  • anmeldelse af mindre ændringer på husdyrbruget
  • revurderinger af eksisterende miljøgodkendelser
  • forvurdering af projekter og projektideer
  • godkendelse og vurdering af udbringningsarealer

Kontakt

Du er altid velkommen hos os til en uforpligtende snak om dine planer.