Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Aflevering af affald på genbrugspladser

Aflevering af affald på genbrugspladsen

Vidste du, at erhvervsvirksomheder – og dermed også landmænd -  skal betale for at bruge kommunernes genbrugspladser?

De fleste kommuner opkræver et grundgebyr, der blandt andet dækker deres administrationsudgifter. Herudover betaler du som virksomhed ved hvert enkelt besøg på genbrugspladsen. Prisen afhænger af, hvilken type affald, der indleveres.

OPKRÆVNING FRA KOMMUNERNE

Kommunerne har forskellige opkrævningsmodeller for aflevering af affald på genbrugspladsen. Her kan du se en oversigt for kommunerne rundt om Kolding. Der er også er link til kommunernes hjemmesider for erhvervsaffald, hvor du kan finde flere oplysninger om priser og tilmelding.

Fredericia Kommune

Kommunen opkræver et årligt gebyr pr. p-nummer under dit CVR-nummer. Dertil en betaling for hvert besøg.

Haderslev Kommune

Virksomheder med adresse kommunen (med et p-nummer i kommunen) bliver opkrævet det generelle gebyr. Derudover anvendes et klippekort til betaling for hvert enkelt besøg på genbrugspladsen.

Kolding Kommune

Kommunen opkræver et årligt grundgebyr pr. p-nummer under dit CVR-nummer. Herudover opkræves evt. særgebyr samt pr. vægt ved besøg på genbrugspladsen.

Vejle Kommune

Du skal tilmeldes og have en G’Bizz, som foretager en elektronisk registrering af hver tilkørsel til genbrugspladsen. Der betales et gebyr pr. besøg.

Vejen Kommune

Du betaler en fast årlig betaling pr. tilmeldt køretøj. Herefter kan afleveres ubegrænsede mængde af ikke farligt affald. Du skal selv tilmelde din virksomhed på hjemmesiden.