Miljøansøgning

Miljøansøgninger til husdyrbrug

I langt de fleste tilfælde kræver en udvidelse af bedriften en tilladelse eller godkendelse fra kommune og muligvis også andre instanser. Lad os hjælpe dig med forarbejdet til din ansøgning.

Sammen med dig udarbejder vi en forvurdering af dit projekt. Derudover lægger vi sammen den rigtige strategi for projektet og forsøger at sikre dig bedst muligt mod ubehagelige overraskelser senere i forløbet.

Vi har en bred erfaring med alle typer af husdyrbrug, så sig endelig frem.

“Jeg har, i de 4 år, jeg har drevet landbrug i Danmark, løbende benyttet mig af chefkonsulent Lars Schmidts ekspertise i forhold til miljøgodkendelser om husdyrbrug.”

Siebregt Boersma

Landmand, Bramming

Fjerkræ

Skal du bygge nyt, tilbyder vi hele paletten. Vi hjælper dig med alt lige fra at søge eventuelle tilskud til byggeri og inventar til at fremskaffe de nødvendige tilladelser til miljø, byggesag og projektering.

Med alle funktioner samlet under ét tag sikrer vi en optimal arbejdsgang, og at de enkelte elementer implementeres bedst muligt i projektet.

Kvæg

Vi har stor viden om de særlige forhold, der gør sig gældende på et kvægbrug. Vi kender udfordringerne, men også løsningerne. Hos os får du mest mulig fleksibilitet og mindst mulige restriktioner.

Svin

Dit produktionsapparat skal løbende holdes up-to-date. Det samme skal dine miljøtilladelser. Få rådgivning, og hør om de særlige forhold, der er gældende på et svinebrug.

Vi tilbyder hjælp til:

  • miljøgodkendelser af større ændringer og projekter på husdyrbrug
  • anmeldelse af mindre ændringer på husdyrbruget
  • revurderinger af eksisterende miljøgodkendelser
  • forvurdering af projekter og projektideer
  • godkendelse og vurdering af udbringningsarealer
Miljøansøgning
Miljøtilsyn

Tips og tricks før miljøtilsyn

Læs også vores gode råd før miljøtilsyn. Her får du alt at vide om affald og gebyrer på genbrugspladser, opbevaring af kemikalier, gylletanke, markstakke og meget mere.

Inger Knude

Inger Knude

Miljø- og projektkonsulent

Lars Schmidt

Lars Schmidt

Chefkonsulent Miljø & Fjerkræ