Ledelse og personlig udvikling

  1. KHL
  2. Landbrug
  3. Ledelse og personlig udvikling

Ledelse og personlig udvikling

Sæt spot på den gode ledelse. Det skaber gode resultater, motivation og trivsel for både dig og dine ansatte.

Vil du have et harmonisk arbejds- og familieliv, er det vigtigt at have fokus på udvikling af dig selv og dine evner som leder af bedriften. Måske har du også medarbejdere, du skal motivere og lede, og det kan være en stor mundfuld, hvis ikke du har de rette ledelsesværktøjer.

Personlig udvikling

I takt med, at din virksomhed vokser, stiger behovet også for dine evner som leder. Du skal sørge for, at trivslen på bedriften er i top, at udvikle dine medarbejdere og gøre deres arbejdsdag spændende samtidig med, at du skal udvikle dig selv. Først, når du forstår dig selv og dine egne reaktionsmønstre, kan du lede andre.

Ledelsesudvikling

Med uddannelsen Leder i Landbruget (Ledelse i praksis) får du brugbare værktøjer til at løfte din ledelse og håndtere de mange opgaver, problemstillinger og konflikter, du møder i hverdagen.

Uddannelsen gør dig også klogere på din lederstil, potentialer og udfordringer og du udviklinger dig både som leder og som menneske til fordel for dig selv, din virksomhed og dine medarbejdere.

Medarbejderudvikling og -sammensætning

Skal bedriften blomstre kræver det glade, effektive og motiverede medarbejdere og en engageret leder.

Mangler du værktøjer til at lede dine ansatte, kan du finde det hos os. Vi hjælper dig med at udarbejde ansættelseskontrakter, ansætte medarbejdere og lave DiSC-profiler. Med en DiSC-profil på hver ansat kan du sammensætte det ideelle team i din bedrift samtidig med, at du ved, hvad du skal være opmærksom på ved den enkelte medarbejder.

Personlig og faglig udvikling i bestyrelser

Vil du udvikle dig både personlig og fagligt, og få redskaber til at kigge indad i virksomheden og drive den frem, skal du kigge med her. Bestyrelsesuddannelsen er målrettet det grundlæggende bestyrelsesarbejde, og er egnet for dig, der eventuelt sidder i gårdråd eller andre bestyrelser.

Bestyrelsesuddannelsen, ledelse og personlig udvikling
Ledelse og personlig udvikling

Gør ledelse til faglighed

Med uddannelsen Ledelse i praksis lærer du at finde dine medarbejderes kompetencer og potentialer, og øge virksomhedens effektivitet. Du udvikler dig som menneske og som leder til fordel for sig selv samtidig med, at du bliver klogere på din personlige lederstil, potentialer og udfordringer.

Coaching

Hos KHL finder du kompetent personlig rådgivning. Tag mod tilbuddet om coaching, og gå herfra med coachingværktøjer, der hjælper dig til at håndtere hverdagens udfordringer samt undgå stress.

DiSC-profil

Du kan også få udarbejdet en DiSC-profil, der hjælper dig til at forstå, hvorfor du reagerer som du gør i en given situation. Samtidig viser profilen dine stærke og svage sider, og hvad du med fordel kan arbejde med for at gøre dig stærkere som person og leder.

MUS

Få også hjælp til strukturering og afholdelse af MUS (Medarbejder-Udviklings-Samtaler). I den forbindelse kan coache dine medarbejdere enkeltvis eller i teams.

“Det har været givtigt at lære, hvordan jeg selv reagerer i en given situation – og hvordan andre profiler typisk reagerer i samme. Så ved jeg, hvordan jeg skal reagere over for dem”.

Esben Skovfoged Skøtt, Christiansfeld

Deltager på Ledelse i Praksis

Anden sparring

Har du behov for anden sparring i forbindelse med din personlig udvikling eller udvikling af dine medarbejdere, så kontakt os endelig.

Marie Kock Pedersen

Marie Kock Pedersen

Afdelingsleder økonomi & HR-chef