Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Ledelse og personlig udvikling

Ledelse og personlig udvikling

Sæt spot på den gode ledelse. Det skaber gode resultater, motivation og trivsel for både dig og dine ansatte.

Vil du have et harmonisk arbejds- og familieliv, er det vigtigt at have fokus på udvikling af dig selv og dine evner som leder af bedriften. Måske har du også medarbejdere, du skal motivere og lede – og det kan være en stor mundfuld, hvis ikke du har de rette ledelsesværktøjer.

Personlig udvikling og DiSC-profil

I takt med, at din virksomhed vokser, stiger behovet også for dine evner som leder. Du skal sørge for, at trivslen på bedriften er i top, at udvikle dine medarbejdere og gøre deres arbejdsdag spændende samtidig med, at du skal udvikle dig selv. Først, når du forstår dig selv og dine egne reaktionsmønstre, kan du lede andre.

Hos KHL finder du kompetent personlig rådgivning. Tag mod tilbuddet om coaching, og gå herfra med coachingværktøjer, der hjælper dig til at håndtere hverdagens udfordringer samt undgå stress.

Du kan også få udarbejdet en DiSC-profil, der hjælper dig til at forstå, hvorfor du reagerer som du gør i en given situation. Samtidig viser profilen dine stærke og svage sider, og hvad du med fordel kan arbejde med for at gøre dig stærkere som person og leder.

Ledelsesudvikling

Skal bedriften blomstre kræver det glade, effektive og motiverede medarbejdere OG en engageret leder.

Mangler du værktøjer til at lede dine ansatte, kan du finde det hos os. Vi hjælper dig med at udarbejde ansættelseskontrakter, ansætte medarbejdere og lave DiSC-profiler. Med en DiSC-profil på hver ansat kan du sammensætte det ideelle team i din bedrift samtidig med, at du ved, hvad du skal være opmærksom på ved den enkelte medarbejder.

Desuden kan du få hjælp til strukturering og afholdelse af MUS (MedarbejderUdviklingsSamtaler) ligesom vi naturligvis også kan coache dine medarbejdere enkeltvis eller i teams.

Kontakt KHL

Få personlig rådgivning og sparring om udvikling af dit og dine medarbejderes potentiale. Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig.