Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Kvægrådgivning

Få fokus på dit kvægbrug

Brug os som din sparringspartner. Vi skaber grundlaget og afdækker dine muligheder. Du sørger for at udvikle kvægbruget, og få mere på bundlinjen.

Vækst og øget indtjening kommer ikke af sig selv – tværtimod skal der hårdt arbejde, strategier og handleplaner til. Med individuel rådgivning, medlemskab af fokusgrupper og samarbejde får du styr på virksomheden og kan være med i kampen om de gode pladser.

Stil krav til din kvægrådgiver

- og få mere for pengene. Vi er en flok engagerede grovfoderrådgivere, driftsøkonomer og miljørådgivere der alle har arbejdet med og omkring det danske kvægbrug i en årrække. Vi er små, hurtige og fleksible og leverer en troværdig ydelse til dig – og så udfordre vi dig gerne!

Få rådgivning om fx markplaner, grovfoderbesøg, styr på budgettet og hjælp til ansøgning om miljøgodkendelser.

Vi er også trænet i at lave strategiforløb og arbejder samtidig med virksomhedsrådgivning, ”second opion” og ”Turn Around”. Derudover deltager vi gerne i gårdbestyrelser, gårdråd, landsdækkende netværksgrupper eller hvad du har brug for.

Fokusgruppe Kvæg

Bliv medlem af fokusgruppe Kvæg, og vær med til at øge udviklingen inden for kvægbrug. Gruppen er også tænkt som en tænketank og inspirationsgruppe til os kvægkonsulenter ligesom vi også gerne vil høre om jeres udfordringer og idéer.

Kontakt os

Med et godt netværk sørger vi for, at den bedste mand sættes på din opgave.