Kvægrådgivning

  1. KHL
  2. Landbrug
  3. Kvægrådgivning

Få fokus på dit kvægbrug

Brug os som din sparringspartner. Vi skaber grundlaget og afdækker dine muligheder. Du sørger for at udvikle kvægbruget, og få mere på bundlinjen.

Vækst og øget indtjening kommer ikke af sig selv – tværtimod skal der hårdt arbejde, strategier og handleplaner til. Med individuel rådgivning og samarbejde får du styr på virksomheden og kan deltage aktivt i kampen om at være en god og indtægtsgivende virksomhed.

Stil krav til din kvægrådgiver

– og få mere for pengene. Vi er en flok engagerede grovfoderrådgivere, driftsøkonomer og miljørådgivere der alle har arbejdet med og omkring det danske kvægbrug i en årrække. Vi er små, hurtige og fleksible og leverer en troværdig ydelse til dig – og så udfordre vi dig gerne!

– Det giver mig ro i maven

” For mig som landmand er det umuligt at være skarp på alle aspekter, så derfor er det fedt at arbejde sammen med et team, der bare kan det dér. Det giver ro i maven”.

Peter Baungaard Sørensen

Kvægproducent, Egtved

Få rådgivning om fx markplaner, grovfoderbesøg, styr på budgettet og hjælp til ansøgning om miljøgodkendelser. Derudover arbejder vi med virksomhedsrådgivning, ”second opion” og ”Turn Around” samt deltager aktivit i gårdbestyrelser, gårdråd, landsdækkende netværksgrupper eller hvad du har brug for.

ESG

ESG Ledelsesrapport

Mange virksomheder er godt i gang med at indarbejde ESG i den årlige ledelesrapport. Vi har udarbejdet en fleksibel skabelon, som beskriver de tiltag, du allerede gør på bedriften samt hvordan du fremover vil optimere den bæredygtige udvikling.

Samtidig tilbyder vi også KHL Klimaoverblik, som via ESGreen Tool kan beregne dit klimaaftryk.

Ulrik Simonsen

Ulrik Simonsen

Driftsøkonomikonsulent

Helge Lund

Helge Lund

Planteavlskonsulent

Lisbeth Møller Kjær

Lisbeth Møller Kjær

Planteavlskonsulent