Juridisk rådgivning

  1. KHL
  2. Landbrug
  3. Juridsk rådgivning

Juridisk rådgivning

Få personlig sparring og rådgivning om juridiske forhold både når du skal starte som landmand, er godt etableret, ønsker at udvide eller at gå på pension.

Ejendom & Jura er en juridisk afdeling i Kolding Herreds Landbrugsforening, og er placeret lige ved siden af dine andre rådgivere inden for økonomi, planteavl, miljø m.m. Vi er en del af landbrugets organisationer, men er tættest på landmanden. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig inden for landbrug.

“Vi går op i, at vores rådgivning er personlig, vedkommende og tager udgangspunkt i dig og dine behov. Derudover har vi som mål at sikre dig de bedst mulige vilkår ud fra gældende love og regler”.

Lars Rafn

Advokat, Ejendom og Jura

Køb eller salg af landbrug

Brug os til at give dig den bedste juridiske rådgivning og vejledning i forbindelse med køb og salg af landbrug. Skal du sælge, kan vi fremskaffe handlens dokumenter og lave en købsaftale. Skal du købe kan vi gennemgå handlens dokumenter. Vi er også stærke i tinglysning og rådgiver dig hele vejen rundt om dit landbrug.

Generationsskifte

Er tiden kommet til, at næste generation skal overtage, skal I have styr på en masse ting. Vi ønsker at hjælpe med at skabe den rigtige løsning for dig, en løsning der er rimelig og balanceret i forhold til begge generationers behov.

Ejendom og jura

Har du en tvist?

Bliver du uenig med naboen, en forpagter, maskinstationen, foderstoffen, kommunen eller andre, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan løse uenigheden for dig uanset om der skal forhandles forlig eller du skal i retten.

Uanset typen af dine spørgsmål kan du altid kontakte os. Ring eller skriv og aftal et møde – kaffen er på vores regning.

Ejendom & Jura tilbyder

  • dødsbobehandling og arveret
  • forpagtning
  • hjælp til sager mod offentlige myndigheder
  • landbrugsrådgivning
  • rådgivning til nyetablerede landmænd
  • udarbejdelse af ægtepagter og testamenter
  • anden juridisk rådgivning herunder ejendomshandel, ansættelsesret, lejeret m.v.
Advokatkontor - ejendom og jura
Nyetablering landmand

Har du en drøm om at blive landmand?

Så kom ind og få en snak om iværksætteri. Vi kigger på din strategi- og handlingsplan, hjælper med at oprette dit selskab og køb af bedrift ligesom vi naturligvis også hjælper dig med selve stiftelsen af virksomheden.

Kort sagt hjælper vi dig med at blive landmand. – link til siden om iværksættere under juridisk rådgivning under erhverv

Advokatkontoret KHL

Vi er et moderne advokatkontor, hvor du kan få juridisk rådgivning fx når du skal købe eller sælge ejendom, udarbejde testamente, ved skilsmisse og meget mere.

Advokat - ejendom og jura
Mette Hjøllund-Jensen

Mette Hjøllund-Jensen

Advokat

Lars Rafn

Lars Rafn

Advokat (L)

Niels Peter Madsen

Niels Peter Madsen

Direktør