Forsikringsrådgivning

  1. KHL
  2. Landbrug
  3. Forsikringsrådgivning

Forsikringsrådgivning

At vælge forsikringsselskab, afdække forsikringsrisici eller at opgøre krav efter en skade kan være en opgave, der kan stige alle til hovedet.

KHL har gjort det nemmere for dig, og indgået et samarbejde med Dansø Forsikringsmæglere, som er et uvildigt forsikringsmæglerfirma med speciale i landbrugsforsikringer. De yder rådgivning i forbindelse med tegning af forsikringer, forsikringstilbud, opgørelse af skader eller bare en løs snak om dine forsikringsforhold.

Dansø’s forsikringsmæglere er alle erfarne og uvildige specialister, som arbejder tæt sammen og trækker på hinandens kompetencer. De dækker hele landet, har flere års erfaring i at udvælge præcis det forsikringstilbud og -dækning, der passer dig bedst, så du dermed får den bedste dækning til den bedste pris.

Vi anbefaler følgende forsikringsmæglere:

Forsikringsmægler Henrik Christensen

”Jeg er uddannet Exam. Assurandør med speciale inden for landbrug, maskinstationer og entreprenører. Ud over arbejdet som assurandør har jeg været selvstændig maskinhandler i flere år, hvor fokus på service og lange kunderelationer var nogle af mine mærkesager”.

Henrik Ø. Christensen

Henrik Ø. Christensen

Forsikringsmægler Dansø

Flemming Post

Flemming Post

Forsikringsmægler Dansø

Forsikringsmægler Flemming Post

”Jeg er exam. Forsikringsmægler, og har arbejdet i forsikringsbranchen i 35 år. Tidligere var jeg leder af landbrugsafdelingen hos mæglerfirmaet Willis. Ved siden af mit arbejde driver jeg landbrug, og med et indgående kendskab til landbrugets forhold og en baggrund som håndværker, har jeg specialiseret mig i forsikring af fredede bygninger”.

Du er også altid velkommen til at kontakte din personlige rådgiver hos os.