Finansieringsrådgivning

  1. KHL
  2. Landbrug
  3. Finansiel rådgivning

Finanisering og formuerådgivning

Undervurdér endelig ikke betydningen af bedriftens finansiering. Den har nemlig stor indvirkning på dine udviklingsmuligheder og bundlinje.

Vil du drive godt landmandsskab, skal du være dygtig til at integrere og styre den finansielle del af bedriften. Du skal have fokus på den samlede økonomi og være i stand til at træffe beslutninger baseret på viden og din virksomhedsstrategi.

– Det giver ro i maven

“Vi har taget et stort skridt, og jeg vil ikke afvise, at vi måske udvider igen, men det skal være med økonomien for øje. Jørgen Thorø fra KHL hjælper og sætter tal på mine drømme.”

Peter Baungaard Sørensen

Landmand, Egtved

Finansiel rådgivning

Der sker hele tiden ændringer i de finansieringstilbud, banker og kreditforeninger tilbyder. Udbuddet af lånetyper er stort, og det kan være svært at finde de rette lån.

Vi følger løbende med i de muligheder og faldgruber, der byder sig inden for den finansielle sektor samt de anbefalinger, der løbende kommer fra AgroMarkets omkring finansiering.

Brug os til at analysere dine finansieringsmuligheder i virksomheden, og få eventuelt udarbejdet en finansieringsstrategi som forlængelse af din strategi i virksomheden.

Formuerådgivning

Vi rådgiver også om formuemæssige forhold og analyserer gerne dine indkomstforhold efter overgangen til fx pension. Vi kigger også ud over de traditionelle pensionsopsparinger og ser, hvad der fx er opsparet i landbruget og andre steder.

Til forskel for en del banker kan vi arbejde med din samlede økonomi, og dermed skabe et fuldt overblik over din og familiens økonomiske situation.

AgroMarkets

Med adgang til AgroMarkets får du de seneste anbefalinger og analyser om råvare- og finansmarkedet.

Du er velkommen til at kontakte Henrik Mulvad Madsen for mere information. Du kan også læse mere her:

Henrik Mulvad Madsen

Henrik Mulvad Madsen

Råvareanalytiker | Handelsrådgiver

Få tryghed og personlig rådgivning

Du må gerne stille krav til din rådgiver. Vi giver nemlig plads til den individuelle personlige rådgivning, der skaber tryghed mellem dig og osv.

Jørgen Thorø

Jørgen Thorø

Cheføkonom