Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Vejledning og familierådgivning

Familierådgivning

Er du udfordret på det personlige plan i familien eller i virksomheden? Har du svært ved at tackle de mange regler om fx sygdom, forsikring, nedsat arbejdsevne m.v.? Så kan du hente hjælp hos KHLs socialkonsulent.

Brug familierådgivningen til at få overblik, og til at sætte fokus på de vigtige ting. 

KHL tilbyder

Gør fremtiden tryg

Vores velfærdssystem er stort og til tider indviklet, og det kan være svært at holde styr på de sociale ydelser, du har adgang til. Brug os til at få en tryg fremtid, og spørg løs om dagpengesystemet, barsel, fripladser, flexjob, personlig assistance og meget mere.

Rådgivning på dine præmisser

Gennem kompetente og professionel samtaler med en socialkonsulent får du styr på dine udfordringer. Samtalerne giver dig værdifuld indsigt og overblik over dit og familiens liv, og du har mulighed for at samle tankerne, sætte mål og komme videre.

Samarbejde og tavshedspligt

Socialkonsulenten har tavshedspligt. Inddrages der andre konsulenter fra fx KHL eller en offentlig instans, skal du høre dem ad, om de også har tavshedspligt.

Kontakt os

Ring eller skriv til os, og få rådgivning med det samme.