Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

  • 1_Peter-_S--4_Nyetableret_landmand_1140x245.jpg
  • 2_27W9213_Juridisk_landbrugsraadgivning_1140x245.jpg
  • 3_COLOURBOX7591425_ejendom_jura_1140x245.jpg

Juridisk rådgivning

Få personlig sparring og rådgivning om juridiske forhold både når du skal starte som landmand, er godt etableret, ønsker at udvide eller at gå på pension.

Ejendom & Jura er en afdeling i Kolding Herreds Landbrugsforening, og er placeret lige ved siden af dine andre rådgivere inden for økonomi, planteavl, svin m.m. Vi er en del af landbrugets organisationer, men er tættest på landmanden. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig inden for landbrug.

Vi går op i, at vores rådgivning er personlig, vedkommende og tager udgangspunkt i dig og dine behov. Derudover har vi som mål at sikre dig de bedst mulige vilkår ud fra gældende regler og love.

Ejendom & Jura tilbyder

  • dødsbobehandling og arveret
  • forpagtning
  • hjælp til sager mod offentlige myndigheder
  • landbrugsrådgivning
  • rådgivning til nyetablerede landmænd
  • udarbejdelse af ægtepagter og testamenter
  • anden juridisk rådgivning herunder ejendomshandel, ansættelsesret, lejeret m.v.

Har du en drøm om at blive landmand?

Så kom ind og få en snak om iværksætteri. Vi kigger på din strategi- og handlingsplan, vi hjælper med at oprettet dit selskab og køb af bedrift ligesom vi naturligvis også hjælper dig med selve stiftelsen af virksomheden. Kort sagt hjælper vi dig med at blive landmand.

Køb eller salg af landbrug

Brug os til at give dig den bedste juridiske rådgivning og vejledning i forbindelse med køb og salg af landbrug. Skal du sælge, kan vi fremskaffe handlens dokumenter og lave en købsaftale. Skal du købe kan vi gennemgå handlens dokumenter. Vi er også stærke i tinglysning og rådgiver dig hele vejen rundt om dit landbrug.

Generationsskifte

Er tiden kommet til, at næste generation skal overtage, skal I have styr på en masse ting. Vi ønsker at hjælpe med at skabe den rigtige løsning for dig, en løsning der er rimelig og balanceret i forhold til begge generationers behov.

Har du en tvist?

Bliver du uenig med naboen, en forpagter, maskinstationen, foderstoffen, kommunen eller andre, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan løse uenigheden for dig uanset om der skal forhandles forlig eller du skal i retten.

Vi skaber tryghed

Uanset typen af dine spørgsmål kan du altid kontakte os. Ring eller skriv og aftal et møde – kaffen er på vores regning.