Foreningen

  1. KHL
  2. Foreningen

Om foreningen

LandboSyd, Sønderjysk Landboforening (SLF) og Kolding Herreds Landbrugsforening (KHL) er pr. 22. juni 2023 fusioneret. Det er sket efter medlemmerne i de tre foreninger allerede 8. juni 2023 stemte ja til bestyrelsernes forslag om at fusionere de tre foreninger til én forening. I henhold til KHLs vedtægter skulle medlemmerne bekræfte deres stemme på en 2. ekstraordinær generalforsamling, som blev afholdt den 22. juni 2023.

Fusionen er trådt i kraft med det samme, og det betyder, at de tre landboforeninger er opløst. Den nye forening hedder indtil videre Landbrug & Fødevarer Syddanmark, men du vil i de næste mange uger fortsat kunne se de tre foreningers navne og logoer hist og her. Det vil du, fordi der vil være en række processer, som skal sammenkøres, før vi kan drive hele forenings- og rådgivningsarbejdet under ét navn.

_____________________________________

Bliv medlem af KHLs forening

Kolding Herreds Landbrugsforening er en økonomisk ansvarlig og slagkraftig organisation. Vi er et politisk og fagligt hus, der ikke er bange for at sige sin mening hverken til dig eller politikkerne.

Tryghed, livskvalitet og økonomi har betydning for familien. Vi arbejder på og tager medansvar for, at du som landmand har mulighed for selv at vælge, hvad du vil – og hvordan.

– En interesseorganisation med en lokal forankring i ryggen

“Jeg synes, at KHL er kommet godt efter at være medlemmernes interesseorganisation. Det betyder meget at have en lokal landboforening med en synlig formand, der kan være vores talerør.”

Jesper Thorø

Lunderskov

Kolding Herreds Landbrugsforening

"Vi har vilje til at
give viden værdi"

De vigtigste medlemsfordele

  • Rabat på 35 kr. pr. time ved arbejde udført af vores assistenter og konsulenter i regnskab, planteavl, miljø og teknologi
  • Vi lægger vægt på, hvad der bliver sagt og ikke hvem, der siger det
  • Vi ønsker at være talerør for dit landbrug og bringe dine problemstillinger videre til de relevante personer
  • Du får automatisk medlemskab af Landbrug & Fødevarer, mulighed for at opnå rabat på forsikringer og gratis adgang til LandbrugsAvisen
  • Vi har et nært samarbejde med kommunerne, er tæt på den politiske slagmark og har mod til at påvirke landspolitikerne
  • Vi er konkurrencedygtige på pris og rådgivning
  • Vi har alt under ét tag – eller kan henvise til de rette kompetencer
  • Vi bygger bro mellem de landbrugsfaglige organisationer

Forsikringer til konkurrencedygtige priser

Som medlem kan du tegne en sundhedsforsikring, gruppelivsforsikring og pensionsforsikring til dig, dine ansatte og ægtefælle/samlever til favorable priser.

 

Foreningen
Kontingent

Hvad koster et medlemsskab?

Medlemskontingent er udregnet efter en model fra Landbrug & Fødevarer, og er individuel fra bedrift til bedrift.