Niels Peter Madsen

Kolding Herreds Landbrugsforening afholder torsdag den 22. juni sin anden ekstraordinære generalforsamling. Her skal medlemmerne stemme om fusion med LandboSyd og Sønderjysk Landboforening.

– Skrevet d. 20. juni 2023

Hvis KHLs medlemmer torsdag stemmer ja til fusionen, skal der desuden vælges en repræsentant til formandskabet og medlemmer til den nye bestyrelse. Både LandboSyd og SLFs medlemmer har godkendt fusionen på deres ekstraordinære generalforsamlinger den 8. juni, hvor der samtidig blev valgt såvel medlemmer til formandskabet og den nye bestyrelse.

Bliver det igen et ja fra KHLs medlemmer, sættes der fart på processen med fusionen. Den første opgave – af mange –, som den nye bestyrelse skal i gang med, er rekrutteringen af en ny direktør.
Indtil den opgave er afklaret, har formændene for de tre foreninger, Christian Lund, SLF, Henrik Jessen, LandboSyd, og Hans Damgaard fra KHL, aftalt, at direktør Niels Peter Madsen bliver konstitueret direktør for den nye forening, indtil en ny direktør er ansat.

Derudover er det aftalt, at Anders Peter Frederiksen, LandboSyd, og Brian Lambertsen, SLF, sammen med Niels Peter Madsen udgør direktionen for den nye forening, indtil en ny direktør og ledelse er klar til at tage over.