Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Webinar

Webinarrækken fra L&F fortsætter

Landbrug & Fødevarer har, sammen med SEGES, udviklet en række webinarer, der alle bringer et aktuelt emne på banen.

Webinarerne blev introduceret i efteråret 2020, og blev rigtig godt modtaget af medlemmerne. Derfor fortsætter Landbrug & Fødevarer deres webinarrække, og byder inden for allerede i starten af januar.

Vi håber, du stadig har lyst og tid til at deltage på webinarerne - det eneste du skal sørge for er at have adgang til en mobil, tablet eller pc (med højtaler). Resten giver sig selv.

WEBINARER


Fredag d. 29. januar kl. 11.00

Nyt fra Landbrug & Fødevarer
v/ formand Søren Søndergaard og direktør Anne Arhnung

Tilmeld dig her: Nyt fra Landbrug & Fødevarer


Tirsdag d. 2. februar kl. 13.00

Det politiske arbejde med sten- og jorddiger
v/ viceformand Lone Andersen, chefkonsulent Karen Post og afdelingsleder Jonas Nielsen, SEGES

Tilmeld dig her: Det politiske arbejde med sten- og jorddiger


I Landbrug & Fødevarer vil vi gerne afprøve et nyt og dynamisk koncept med virtuelle medlemsmøder (webinarer). Ikke for at aflive det traditionelle fysiske medlemsmøde, men for at give medlemmerne et indblik i maskinrummet på Axelborg og SEGES uden at skulle sætte en hel aften af eller bruge tid på transport.

De virtuelle medlemsmøder afholdes løbende henover efteråret og vinteren, og vil have et kortere format med oplæg om og spørgsmål til et aktuelt politisk emne - og en samlet varighed på ca. 45 minutter.

Har du forslag til emner eller andet, som du tænker vil egne sig til et webinar, så kom meget gerne med det. Du kan sende en mail med dit forslag til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..