Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Summax

Er du klar til det papirløse kontor?

En del af vores kunder benytter allerede Summax, men hvad med dig? På dette online-kursus for nye kunder, der holdes onsdag d. 5. maj kl. 19.00, introduceres du til det elektroniske arkiv Summax, som fjerner papirbunkerne på kontoret.

Summax er mange ting, men vælger du at bruge Summax, bliver dine arbejdsgange ofte nemmere. Du kan fx sende dine bilag og fakturaer direkte fra mailen til Summax uden at skulle gemme og printe. Du kan søge dine bilag frem simpelt og ligetil som en søgning på Google, og så kan du også benytte mobilen til at tage et billede af bon’en fra Bauhaus og sende den direkte ind i Summax.

TÆNK ANDERLEDES

Summax indeholder også mulighed for at samle alle dine elektroniske dokumenter og journaler. Her kan du vælge at ligge dine sprøjtejournaler ind, ligesom foderplaner eller andre dokumenter, du plejer at gemme forskellige steder på kontoret eller på din pc.

Du skal tænke elektronisk, og det hjælper vi dig med. På kurset runder vi ovenstående, og dykker dybere ned i følgende emner:

 • Hvad er Summax for en størrelse?
 • Hvordan virker det elektroniske arkiv?
 • Hvilke fordele er der ved at benytte Summax?

På kurset får du lejlighed til at se Summax live, og blive mere fortrolig med systemet. Der er naturligvis også tid til at stille spørgsmål og til at få ekstra tips, du kan benytte i dit arbejde med Summax.

PRAKTISK INFORMATION OG TILMELDING

Kurset er for nye Summax-kunder og for dig, der ønsker at se, hvad Summax kan tilbyde.

Det holdes online, og er gratis at deltage i.

Dato: Onsdag d. 5. maj 2021
Tidspunkt: Fra kl. 19.00 – ca. kl. 21.00
Pris: Det er gratis at deltage.

Du kan stadig tilmelde dig:

 1. Navn:*
  Please let us know your name.
 2. Mailadresse:*
  Please let us know your email address.
 3. Antal personer:*
  Invalid Input
 4. Mobil:*
  Invalid Input