Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Webinar for landmænd

Webinar: SEGES tager temperaturen på priser og markeder

Få trends og tendenser for priser og markeder præsenteret på et webinar torsdag d. 28. februar. Bliv også opdateret på de foreløbige resultater og tabene efter sommeres tørke.

På dette webinar får du de vigtigste highlights om priser og markeder serveret af økonomerne på SEGES, og bliv ajourført på de foreløbige resultater og nye beregninger af tørketabene.

På webinaret kan du se powerpoint slides og stille spørgsmål via chatfunktionen. I spørgerunden deltager erhvervsøkonomisk chef Klaus Kaiser, seniorkonsulent Ove Lund, konsulent Arne Munk og seniorkonsulent Nikolaj Kleis Nielsen fra SEGES Innovation.

PRAKTISK INFORMATION

Webinaret holdes torsdag d. 28. februar kl. 8.45 - 9.15.

Det eneste det kræver er, at du har en pc, tablet eller lignende, der har internetadgang. Derudover skal du kunne tilslutte headset eller have mulighed for at slå højtaleren til.

Dagen før webinaret afholdes, modtager du et link, som giver dig adgang til at deltage.

TILMELDING

Tilmeldingsfristen er tirsdag d. 26. februar 2019.

Ved tilmelding logger du ind med dit DLBR-login, som er det samme du benytter til Landbrugsinfo, Ø90 online osv. Har du ikke et login, kan du gratis oprette dig til webinaret.

Kontakt Elin Aarestrup Sørensen på T: +45 8740 5047 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med eventuelle spørgsmål.