Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Økologisk sommerudflugt

Sommerudflugt for økologer

Fokusgruppe Økologi har været kreative, og sammensat en spændende sommerudflugt for KHLs økologer og ægtefælle/samlever.

Vi pakker bilerne fredag d. 15. juni, og vender snuden mod det vestjyske. Programmet byder som sagt på mange spændende oplevelser  – vi skal selvfølgelig besøge forskellige økologiske landbrug, men også forbi et lille mølleri, hvor vi spiser frokost. Overnatning foregår i Ribe Byferie, hvor aftenen også afsluttes med en vægtertur rundt i Ribe. Lørdag fortsætter vi til Vester Vedsted Vingård, hvorefter vi tager til Vadehavscentret.

Vi håber at se såvel nye som ”gamle” økologer til et par gode og hyggelige dage.

VIGTIG INFORMATION

Tilmeldingfrist er den 1. maj 2018, men da der er begrænsede pladser i Ribe Byferie, hvor vi skal overnatte, er der tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Tilmeld dig her på siden.

Prisen er ca. 2.500, kr. pr. person inklusiv alt (entré, rundvisninger, overnatning, mad og drikkevarer). Deltagerne får nærmere besked om den nøjagtige pris.

PROGRAM | FREDAG D. 15. JUNI - LØRDAG D. 16. JUNI 2018

TILMELDING

 1. Fornavn:*
  Please let us know your name.
 2. Efternavn:*
  Invalid Input
 3. Mobil:*
  Invalid Input
 4. E-mailadresse:*
  Please let us know your email address.
 5. Antal personer:*
  Invalid Input