Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Økologisk bedriftsbesøg

Økologisk bedriftsbesøg

Tag med KHL og Fokusgruppe Økologi på bedriftsbesøg hos Hans Martin Westergaard, der driver et økologisk gård-biogasanlæg, og slut af på Andels-Kartoffelmelsfabrikken i Sønderjylland

Fredag d. 8. november får du mulighed for at komme helt tæt på et økologisk gård-biogasanlæg, når vi ligger vejen forbi Åbenrå. Her møder du Hans Martin Westergaard, der tilbage i 2015 valgte at investere i et biogasanlæg som en naturlig udvidelse af bedriften. Gårdbiogasanlægget har siden omdannet gylle, dybstrøelse og foderrester samt hønsemøg og majs fra en nabo til strøm og varme.

Efterfølgende er der besøg og rundvisning på Andels-Kartoffelmelsfabrikken AKS i Toftlund, hvor Agrochef Bjarne Thisgaard viser rundt og fortæller om muligheder og begrænsningen i den økologiske kartoffelmel. AKS producerer allerede i dag økologisk kartoffelmel, men i begrænsede mængder.

PRAKTISK INFORMATION OG TILMELDING

Dato: Fredag d. 8. november 2019
Tidspunkt: Fra kl. 13.00 – ca. 17.00
Adresse: Hans Martin Westergaard, Holmvej 12, 6200 Åbenrå

Vi mødes hos Hans Martin Westergaard kl. 13.00.
Ønsker du samkørsel fra Kolding, kan du kontakte Helge Lund på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller t: +45 2911 7786.

Bedriftsbesøget er gratis, men vi vil alligevel gerne have din tilmelding.

Tilmeld dig her

 1. Navn:*
  Please let us know your name.
 2. E-mailadresse:*
  Please let us know your email address.
 3. Mobil:*
  Invalid Input
 4. Antal personer:*
  Invalid Input