Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Økologisk aftenmøde hos KHL

Økologiaften hos KHL

Er du klar til en aften fyldt med økologi? Stik forbi KHL onsdag d. 27. marts, og hør om den økologiske udvikling, vekselhvede og økologiske markmøder.

KHLs Fokusgruppe Økologi og Økologikonsulenten holder årets første gratis økologiaften med besøg af blandt andet direktør Helle Borup Friberg fra Økologisk Landsforening.

Helle kommer med hendes bud på årets økologiske trends samt indvier dig i de muligheder og udfordringer, hun ser for økologerne de kommende år. Derudover skal vi kigge på vekselhvede, halm- og gødningsregler samt tale om muligheden for økologiske markmøder.

Har du et emne, du ønsker bragt op denne aften, kan du dele det med os i din tilmelding eller bringe det op på selve aftenen. Husk at tilmelde dig i god tid – tilmeldingsfristen er tirsdag d. 26. marts kl. 12.00.

PROGRAM

Udviklingen af økologien og Økologisk Landsforening v/ direktør for Økologisk Landsforening Helle Borup Friberg

 • Hvilke muligheder og udfordringer kan vi som økologer forvente os af de kommende år?
 • Hvilke trends ser økologisk landsforening i den næste tid?

 Vekselhvede - skal vårhvede sås i efteråret? Billeder og erfaringer

 • Der er rigtig gode erfaringer med efterårssåning af vårhvedetyper, der normalt sås i foråret. Også økologer kan have fordel af de muligheder, der er i det.

Hvad siger de kommende halm- og gødningsregler?

 • Der sker løbende stramninger i forhold til brug af konventionel husdyrgødning og halm i økologisk produktion. Få de fremtidige regler her.

Erfa- og markmøder 2019

 • Vi vil gerne have erfagrupper og/eller markmøder i gang i 2019. Drøftelser af, hvilke typer møder, der er interesse for.

Landmandens punkt (emner til diskussion)

 • Byd gerne ind med emner inden mødet, hvis du har et emne du gerne vil have vendt.

PRAKTISK INFORMATION

Arrangementet er gratis, men da vi gerne vil være vært ved økologisk rugbrødstapas samt kaffe, vil vi gerne have din tilmelding senest tirsdag d. 26. marts 2019 kl. 12.00

TILMELD DIG HER

 1. Fornavn:*
  Invalid Input
 2. Efternavn:*
  Please let us know your name.
 3. E-mailadresse:*
  Please let us know your email address.
 4. Mobil:*
  Invalid Input
 5. Antal personer:*
  Invalid Input