Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

AgroMarkets Kornberegner

 

AgroMarkets tilbyder:

Få gratis adgang til Kornberegneren, og tjen mejetærskningen hjem.

Med 14 dages gratis adgang til både AgroMarkets og AgroMarkets Kornberegner finder du de bedste nettopriser for hvede, raps, byg, rug og havre.

Kornberegneren viser i de fleste tilfælde, hvordan du tjener ekstra på dine afgrøder svarende til omkostningerne ved mejetærskning.

Vent ikke for længe - tilbuddet er kun gældende i august måned.

Nytårsmøde med Søren Søndergaard

Tirsdag d. 11. januar 2022 kl. 18.00 byder vi velkommen til nytårsmøde med vores formand for Landbrug & Fødevarer Søren Søndergaard. Mødet er for KHLs medlemmer, og er gratis.

Vi har endnu ikke et fuldstændigt program færdigt, men dette er, hvad vi ved indtil videre:

Vi forventer at starte aftenen med lidt godt til ganen, hvorefter Søren Søndergaard går på podiet og fortæller om det, han har på hjertet lige nu.

Efterfølgende inviterer vi til åben Debat i salen.

TILMELDING

Da arrangementet er med mad, skal du tilmelde dig her:

 1. Medlemsnummer:*
  Invalid Input
 2. Fornavn:*
  Invalid Input
 3. Efternavn:*
  Please let us know your name.
 4. E-mailadresse:*
  Please let us know your email address.
 5. Mobil:*
  Invalid Input
 6. Antal:*
  Invalid Input

 

Åbent Landbrug 2022

Åbent Landbrug 2022

Tag familien med, og kom til Åbent Landbrug søndag d. 18. september fra kl. 10.00 - 16.00. Du kan vælge mellem det store Åbent Hus eller den mere private rundvisning. I år åbner vi dørene fem forskellige steder. Tag et kig, vælg og bestil dine billetter.

Læs mere

KHL Rapstjek - intet er for godt til din raps

KHL Rapstjek - intet er for godt til din raps

- Rapsen tilses rutinemæssigt, det giver ro i maven, og jeg kan koncentrere mig om andre opgaver. Derfor skal jeg have rapstjek igen i år, fortæller landmand Niels Blem Sørensen, der tidligere har benyttet sig af tilbuddet om et rapstjek.

Læs mere

Rentemøde

Rentemøde

Endnu en gang er Jørgen Thorø og John Jensen dine værter ved årets rentemøde, der holdes onsdag d. 12. oktober hos KHL. Kom og lyt, når de sætter fokus på renter, lånetyper, centralbanken, verdensøkonomien og meget mere.

Læs mere

Spar tid og penge med leverandørservice

Spar tid og penge med leverandørservice

Uden at røre en finger, kan du betale dine regninger til KHL. Det eneste, det kræver, er en mail til os, hvor du bekræfter, at vi har tilladelse til at hæve pengene på din konto.

Læs mere

Miljøteknologi

Miljøteknologi

Puljen for Økologisk Investeringsstøtte forventes at åbne i december, og det bliver sidste gang, der kan søges i denne kategori. Ønsker du at søge tilskud til Miljø- og klimateknologi, er det oktober måned, du skal fokusere på.

Læs mere

Forsikringsrådgivning

Forsikringsrådgivning

At vælge forsikringsselskab, afdække risici eller opgøre krav efter en skade kan være en opgave, der kan stige alle til hovedet. KHL har indgået et samarbejde med Dansø Forsikringsmæglere, hvor du kan få uvildig rådgivning samt forsikringstilbud til den bedste pris.

Læs mere