Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Kursus: Lær at sætte dig i direktørstolen

Lær at sætte dig i direktørstolen

Har du styr på forbrugerens ønsker? Kender du dine kompetencer og bedriftens evne til at fremstille varer til den rigtige pris? Og hvordan sikrer du, at du også er her om 5 år?

Med et landbrug, der bevæger sig mod stadig større bedrifter og konstant stiller krav til ejere og virksomhedsledere, er det i dag et must at kunne sætte sig selv for bordenden og lede sin virksomhed og medarbejdere med kompetence og følelse.

I det øjeblik man forstår at spille kortene rigtigt og give forbrugeren det, de ønsker, får man muligheden for en bedre indtjening, opnår bedre konkurrenceevne og mere tid til familielivet.

LÆR AT SÆTTE DIG I DIREKTØRSTOLEN

At nå til det punkt kan være en udfordring, og derfor giver vi dig som ung landmand nu muligheden for at tilegne dig de rette kompetencer hen over 24 timer. Herefter er det op til dig at benytte dig af det lærte, og sørge for at spille hinanden gode på din bedrift.

Kurset er sammensat med fokus på teori og praktiske øvelser, der gennem læring og leg giver dig yderligere viden om det at være virksomhedsleder. Desuden er der fokus på konkrete teknikker, der gør det nemmere for dig at indtage pladsen i direktørstolen med succes.

Desuden er der mulighed for faglige og saglige debatter med rådgivere og indlægsholdere undervejs på kurset. Efter endt kursus kan der oprettes relevante erfagrupper, hvor det er muligt at sparre og stille konkrete spørgsmål.

UDDRAG AF PROGRAMMET

  • Sæt dig selv for bordenden v/ Claus Bech Jensen, Chefkonsulent KHL
  • Fremtidens forbrugere og deres krav til fødevareproducenten v/ Jens Nannerup, Adm. Direktør GASA Odense Frugt – Grønt A.m.b.A.
  • Future Farmers v/ Kristian Skov, Afdelingsleder for kompetence og vækst, SEGES
  • Hvorfor er det attraktivt som ung landmand at være medlem af en landboforening? v/ Hans Damgaard, selvstændig landmand og formand for KHLs bestyrelse

HVEM ER DU?

Du er en ung driftsleder, der har afsluttet agrarøkonom, er uddannet jordbrugsteknolog eller har etableret sig inden for de seneste 4 år. Aldersgruppen på kurset forventes at være mellem 23 og 35 år.

PRAKTISK INFORMATION OG PRIS

Dato og tidspunkt: Nøjagtig dato kommer senere, men kurset strækker sig fra fredag kl. 12.00 til lørdag kl. 12.00. Herefter afsluttes der med frokost.

Hvor: Bygholm Landbrugsskole, Hattingvej 49, 8700 Horsens, hvor du indkvarteres på enkeltmandsværelser.

Pris: Det koster kr. 500,- ekskl. moms pr. person at deltage. Forplejning begge dage er inkluderet i prisen.

TILMELDING

Kurset er udskudt til i starten af næste år.