Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Kursus i rottebekæmpelse

Kursus i rottebekæmpelse

KHL er nu klar til at udbyde det første kursus i rottebekæmpelse for landmænd. Det giver dig ret til fremadrettet selv at bekæmpe rotter på din ejendom.

I et samarbejde med Nomus giver vi dig nu mulighed for at få en R2-autorisation, og dermed retten til at bekæmpe rotter på din egen bedrift, herunder anvende kemiske bekæmpelsesmidler.

Tirsdag d. 19. februar 2019 kl. 8.00 stiller Nomus med veluddannede undervisere på kurset i rottebekæmpelse. Alle har de stor erfaring med forebyggelse og bekæmpelse, specielt inden for landbrug. Kurset afsluttes med en eksamen.

I løbet af dagen kommer vi ind på følgende emner.

  • Lovgrundlag
  • Rotters biologi og kendetegn
  • Forebyggelse og bekæmpelse i praksis
  • Vejledning til registrering i MAB (Miljøstyrelsens Autorisationssystem til brug af Bekæmpelsesmidler)

HVAD KAN DU EFTER GENNEMFØRT KURSUS?

Efter gennemført kursus i R2-autorisation og bestået eksamen kan du som ejer under særlige vilkår bekæmpe rotter med rottegift på egen ejendom samt købe og anvende visse kemiske bekæmpelsesmidler.

R2-autorisationen gælder i en periode på 5 år, og kan fornys ved at deltage på et opfølgningskursus.

ADGANGSKRAV

Forudsætningen for, at du kan deltage på rottekurset er, at du har gennemført et kursus eller uddannelse, hvor du her igennem har opnået kendskab til lovgivningen omkring håndtering af kemikalier og værnemidler. Det kan fx være et lovligt, opdateret sprøjtebevis eller sprøjtecertifikat.

Sprøjtebeviset/sprøjtecertifikatet skal medbringes på kursusdagen som bevis. Du kan også medbringe en udskrift fra MAB, hvor der er angivet, om du har et lovligt sprøjtebevis.

Vær også opmærksom på, at det kun er ejeren af ejendommen, der kan deltage på kurset i rottebekæmpelse.

PRAKTISK INFORMATION

Kurset holdes tirsdag d. 19. februar 2019 fra kl. 8.00 – 16.00 og afsluttes med eksamen.

Pris pr. person kr. 1.795,- ekskl moms. Prisen er inkl. forplejning og undervisningsmaterialer.

Registrering i MAB koster kr. 230,-. Er du registreret, kan du se bort fra dette.

Kurset holdes hos KHL, Niels Bohrs Vej 2, 6000 Kolding.

TILMELDING

Der er i øjeblikket lukket for tilmelding, men du er velkommen til at skrive dig op på en venteliste. Kontakt Mona på +45 7634 1700.