Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Kursus i FarmTracking

Lynkursus i FarmTracking

Aldrig før har det været nemmere at registrere forårets behandlinger i marken. Få overblikket direkte på din smartphone, og spar samtidig penge på administrationskontoen.

Torsdag d. 24. januar 2019 kl. 9 inviteres du til et lynkursus i FarmTracking. Efter kurset er du klædt på til at bruge programmet og alle dets funktioner på bedriften – og så opfylder du samtidig alle krav til en lovlig sprøjtejournal.

HVAD ER FARMTRACKING?

FarmTracking er et program til din smartphone/tablet, der giver dig et overblik over markplaner og registrerer alle behandlinger i marken. Derudover registrerer FarmTracking også brugen af godkendte dyser til sprøjteopgaver med prosulfocrab samt nedsætning af afstandskrav til fx vandløb helt automatisk. Sidst, men ikke mindst sparer du penge på administrationskontoen hos din planteavlskonsulent.

Med på mobilen eller in tablet har du således et opdateret markkort, og via telefonens GPS kan du se nøjagtig, hvor i marken, du står. Du kan oprette “hotspots” på kortet med indtegnelse af dræn, brønde, sten eller problemukrudtsarter og i løbet af ingen tid vises det hele på din konsulents MarkOnline program.

CROPMANAGER

Som noget nyt i år stifter du også bekendtskab med det nye Cropmanager, der er et driftslederværktøj. Dette vil helt sikkert blive et hit og være én af hjørnestenene i enhver driftsleders værktøjskasse, når der skal arbejdes med satellitkort og gradueret tildeling af gødning og plantebeskyttelsesmidler.

FÅ GRATIS ADGANG TIL PROGRAMMET

Igen i år kører SEGES en kampagne på FarmTracking. Det betyder, at du indtil 1. maj 2019 kan hente programmet ganske gratis. Derefter er der forskellige modeller, der kan koste penge – alt efter hvilke dele af programmet, du ønsker adgang til. Downloader du programmet, kontakter SEGES dig inden 1. maj og hører, om du ønsker at fortsætte med FramTracking.

Bliv oprettet på kursusdagen. Vi skal nok hjælpe dig i gang!

PRAKTISK INFORMATION

Dato & tidspunkt: Torsdag d. 24. januar 2019 kl. 9.00 - 11.30

Sted: KHL, Niels Bohrs vej 2, 6000 Kolding

Pris: Kr. 300,- pr. pers. inkl. sandwich

Tilmeldingsfrist: Mandag d. 21. januar 2019

Da der er begrænset antal pladser sker tilmelding efter "først-til-mølle"-princippet.

TILMELD DIG

 1. Fornavn:*
  Invalid Input
 2. Efternavn:*
  Please let us know your name.
 3. E-mailadresse:*
  Please let us know your email address.
 4. Mobil:
  Invalid Input
 5. Antal personer:*
  Invalid Input