Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


21. JANUAR | GÅ ONLINE MED FARMTRACKING

Lad 2020 blive året, hvor du går online med markregistrering, og smider papirerne i skraldespanden. FarmTracking gør det hele lidt nemmere. Med enkle indtastninger er dit overblik over markforbruget registreret, og samtidig opfylder du kravene til registrering af sprøjtejournaler. FarmTracking er også for økologer.


28. JANUAR | HANDELSERFA 2020

Trænger du til at få genopfrisket dine handelstalenter og vide mere om finansiering, handel og lederskab, er HandelsERFA svaret på dine bønner. Har får du kyndig rådgivning om alt vedrørende køb og salg af råvarer, status på finansieringer, konjunkturer og meget mere.


29. JANUAR | PLANTEAVLEN 2020

Når vi mødes til planteavlsaften, skal du høre om præcisionsjordbrug, den kommende sæsons strategier for svampe og ukrudt, vækstreguleringer og andet. Tilmeld dig allerede nu, og gå ikke glip af denne aften i plantens tegn.


4. FEBRUAR | ADR-KURSUS (TRANSPORT AF FARLIGT GODS)

Når du kører med fx dieselolie i marken, er det transport af farligt gods. Det gælder også, når du kører med kemikalier, benzin og meget mere - og det uanset om du transporterer det i lad- eller arbejdsbil. Sørg for at holde dit bevis opdateret hver 5. år - det kan komme til at koste dig kassen.


4. FEBRUAR | VANDLØBSMØDE

Kom til vandløbsmøde sammen med Vejen Kommunes Vandløbsforvaltning, og hør om vandløbsvedligeholdelse, regler og praktik samt opmåling af vandløb. Alle er velkomne, så tag gerne din nabo med.


5. FEBRUAR | ORIENTERINGSMØDE ØKONOMI

Igen i år kan du blive klogere på driftsøkonomi og skat. Vi kigger dybere i regnskabstallene, hvordan du kan skrue din finansiering sammen og præsenterer dig også for indholdet i den nye finanslov. Mødet er opdelt i to dele, en skattedel og en økonomidel. Du vælger selv.


25. FEBRUAR | TEMADAG: UDENDØRS SVINEPRODUKTION

Denne tirsdag kan du suge ny viden til dig om den danske svineproduktion. Afrikansk svinepest, brugen af zink og den globale afsætning er blot nogle af de emner, der bringes i fokus. Temadagen er arrangeret af SvineRådgivningen.


11. MARTS | GENERALFORSAMLING

KHLs generalforsamling holdes i år onsdag d. 11. marts 2020. Sæt kryds i kalenderen, og tilmeld dig allerede nu.


18. MARTS | SPRØJTEBEVISKURSUS

Få opdateret dit sprøjtebevis, så du kan bruge kemi og værnemidler i marken. Husk, at du kan søge om VEU, og få godtgjort en del af kursusprisen.


5.-6. JUNI 2020 | ØKOLOGISK SOMMERUDFLUGT TIL SAMSØ

Endnu en gang har økologerne lagt sig i selen og sammensat et eksklusivt og spændende program til den årlige sommerudflugt. Tag din ægtefælle/samlever med til Samsø, og oplev grøntsagssafari, projekt Biosamfund Samsø, Samsø Bryghus og meget mere. Tilmeldingsfristen er d. 20. april 2020 - først-til-mølle-princippet.


MULDVARPEKURSER

Har du problemer med muldvarpe eller mosegrise, så tag et kig her. Institut for Agroøkologi holder nemlig giftkurser i bekæmpelse af muldvarpe og mosegrise med fosforbrinteudviklende midler.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.