Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


26. februar 2019 kl. 15.00 | INDVIELSE & FEJRING AF KHLS 150-ÅRS JUBILÆUM

Den 26. februar 2019 er det 150 år siden KHL blev stiftet med C.G.V. Ræder som formand. Det ønsker vi at fejre samtidig med, at vi indvier vores nye lokaler på Niels Bohrs Vej 2. Medlemmer, kunder, samarbejdspartnere og andre interesserede er inviteret til kl. 15.00.


26. februar 2019 kl. 9.00 | TEMADAG OM UDENDØRS SVINEPRODUKTION

Sammen med SEGES sætter SvineRådgivningen I/S fokus på udendørs svineproduktion, og inviterer til en spændende temadag hos SAGRO i Billund. Deltag, og hør om fx BigData, generik og franske delikatesser.


27. februar 2019 kl. 19.00 | GRATIS AFTENMØDE OM RÅVARESTRATEGI

Vil du tjene penge på køb og salg af råvarer og skabe merværdi? Sammen med John Jensen fra AgroMarkets inviterer Henrik Mulvad dig til en aften, hvor du introduceres til råvarestrategier der giver penge og ro i maven. Få også et indblik en landmands erfaring med råvarestrategi, og hør også om markedet for råvarer.


28. februar 2019 kl. 8.45 | WEBINAR FOR LANDMÆND

Få trends og tendenser for priser og markeder når SEGES byder dig velkommen på webinaret: SEGES tager temperaturen på priser og markeder. Bliv også opdateret på de foreløbige resultater og tabene efter sommerens tørke i 2018.


2. marts 2019 | 150 ÅRS JUBILÆUMSFEST

I anledning af KHLs 150 års jubilæum inviteres alle medlemmer, seniorer og ansatte samt deres ægtefælle/samlever til et brag af en jubilæumsfest på Comwell Kolding.


6. marts 2019 | KURSUS I ROTTEBEKÆMPELSE

Nåede du ikke at tilmelde dig det første rottekursus, har du nu muligheden. Vi udbyder endnu et kursus i rottebekæmpelse for landmænd. Efter kurset kan du som ejer under særlige vilkår bekæmpe rotter med rottegift på din egen ejendom.


7. marts 2019 kl. 19.30 | GRATIS MØDE FREMTIDENS KVÆGBRUG

Udviklingen inden for dansk kvægbrug byder på både nye muligheder og nye udfordringer. Mød Ida Storm, sektordirektør for kvæg, og få hendes bud på indsatsområder inden for kvægbrug.


12. marts 2019 | GENERALFORSAMLING

Sæt allerede nu kryds i kalederen til årets generalforsamling. Sædvanen tro starter vi med spisningen, hvorefter der er indlæg og den ordinære generalforsamling starter.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.