Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


24. OKTOBER | ØKOLOGISK ÅRSMØDE

Økologi står højt på dagsordenen i Danmark. Vi skal fordoble det økologiske areal, være mere bæredygtige samt øge eksporten og danskernes forbrug af økologi - men hvordan gør vi? Deltag i debatten på det økologiske årsmøde sammen med blandt andet fødevareminister Mogens Jensen, Vagn Jelsøe fra Forbrugerrådet Tænk, Per Kølster, Økologisk Landsforening og mange flere.


29. OKTOBER | INFORMATIONSMØDE FOR LODSEJERE VEDRØRENDE BALTIC PIPE

Ekspropriationsforretningen er sat i gang. Derfor vil vi gerne invitere alle berørte lodsejere til møde hos os, og klæde jer godt på i forhold til den kommende ekspropriationsproces herunder også udmåling af erstatning m.m.


29. OKTOBER | OPFØLGNINGSDAG PÅ SÅDYSTEN 2019

Step op, og tag med ud for at studere afgrøderne på parcellerne, der blev etableret under SÅdysten 2019 tilbage i september. Hør også om økonomien i de forskellige såmetoder, om sådybde, plantetællinger og meget mere.


30. OKTOBER | KURSUS I ROTTEBEKÆMPELSE

En succesfuld rottebekæmpelse forudsætter et indgående kendskab til rottens biologi og viden om de mest udbredte resistenser hos rotterne. Med et R2 autorisationskursus kan du fremadrettet bekæmpe rotter på din ejendom.


5. NOVEMBER | BEDRIFTSBESØG - ER HESTEBØNNER NOGET FOR DINE KØER?

Fokusgruppe Kvæg sætter spot på hestebønner, og tager dem med en tur nord på til Holger Hedelund Povlsen. Holger har dyrket hestebønner over en årrække, og benytter dem i foderet til sine malkekøer. Få hele historien om Holger og hestebønnerne.


8. NOVEMBER | ØKOLOGISK BEDRIFTSBESØG

Tag med KHL og Fokusgruppe Økologi en tur på bedriftsbesøg hos Hans Martin Westergaard ved Åbenrå. Hans driver et økologisk gård-biogasanlæg, vi skal se nærmere på. Efterfølgenden går turen til Andels-Kartoffelmelsfabrikken i Toftlund, hvor Bjarne Thisgaard viser rundt.


14. NOVEMBER | MØDE OM GENERATIONSSKIFTE

Et generationsskifte kræver overskud, indsigt og forståelse. Overvejelser skal føre til beslutninger, der skal være styr på økonomi og ikke mindst hele familiens ve og vel. Sammen med LRS og SLF holder vi møde om generationsskifter for dig, der vil vide mere.


21. NOVEMBER | LANDBRUGSDAG I GRÅSTEN

Alle landmænd inviteres til landbrugsmøde i Gråsten, hvor der sættes fokus på den gode landbrugsledelse og hvordan samspil og forståelse skal bidrage til markante resultater til den bæredygtige udvikling.


22. NOVEMBER | ØKOLOGISK ÅRSMØDE & JULEFROKOST

Med topgastronomi og folkelig nordisk mad, giver Nord Gourmet dig en god start på aftenen, når du og din ægtefælle/samlever inviteres til økologisk årsmøde med efterfølgende julefrokost.


27. NOVEMBER | FØRSTEHJÆLP FOR LANDMÆND

Landbruger er en farlig arbejdsplads. Kan du give livreddende førstehjælp, håndtere blødninger og sikre hovedskader hvis ulykken skulle opstå? Dette og meget mere kan du få på dette kursus, hvor også din ægtefælle og ansatte kan deltage.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.