Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


TAG MED KHL PÅ PLØJEKURSUS | 23. oktober 2018

Vidste du, at 3 ud af 4 plove ikke er korrekt indstillet? Sammen med verdensmesteren i pløjning, Jens Iversen, giver vi dig en unik mulighed for at få indstillet din plov korrekt så du sparer brændstof og mindsker slidtage på ploven.


ÅRSMØDE FOR ØKOLOGER | 25. oktober 2018

Vi skal være verdensmestre i økologisk fødevareproduktion. Derfor skal vi være superdygtige til at håndtere det økologiske håndværk. Lad dig inspirere på årsmødet, og få ny viden om forbrugertrends, jordfrugtbarhed og hvordan du skaber grobund for mere natur på din ejendom.


ÅRSMØDE & JULEFROKOST FOR ØKOLOGER | 23. november 2018

Fokusgruppe Økologi inviterer dig til årsmøde og julefrokost hos Bror Ditlev i Kolding. Kom og deltag i årsmødet, og slut aftenen af med en gastronomisk oplevelse af de store.

Se aftenens menu, og tilmeld dig


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.