Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


29. MAJ 2018 | FYRAFTENSMØDE OM PERSONDATAFORORDNINGEN

Denne eftermiddag bliver du meget klogere på persondataforordningen og reglerne for opbevaring, håndtering og registrering af persondata. Vi har inviteret jurist Jacob Langvad Nielsen fra SEGES, som fører dig dybere ind i persondataforordningen.


30. MAJ 2018 | FORSIKRINGSDAG HOS KHL

Ved du nøjagtig, hvad du giver for dine forsikringer? Kender du deres dækning, og har du læst det, der står med småt? Hvis ikke, så kig forbi KHL den 30. maj, hvor vi holder forsikringsdag. Vi har inviteret indlægsholdere fra forsikringsbranchen, som kan give svar på dine spørgsmål. Og så er det gratis at deltage.


31. MAJ 2018 | HANDELSERFA

Trænger du til at få dine lederegenskaber genopfrisket, og er du samtid interesseret i finansiering og handel, er det kurset HandelsERFA, du skal tilmelde dig. På tre årlige møder optimeres dine lederevner og du får sidste nyt om råvarer, foderkontrakter, konfunkturer, renteudvikling m.m.


12. JUNI 2018 | BEDRIFTSBESØG HOS JES PHILIPSEN

Tirsdag d. 12. juni kl. 19.30 mødes vi hos Jes Philipsen til dette års bedriftsbesøg. Saml gerne familien og tag dem med en tur i marken. Vi slutter af med grillpølser samt sodavand og øl.


15.-16. JUNI 2018 | ØKOLOGISK SOMMERUDFLUGT

Fokusgruppe Økologi har været kreative og sammensat en spændende sommerudflugt for KHLs økologer og ægtefælle/samlever. Turen går til det vestjyske og egnen omkring Ribe, hvor vi blandt andet skal besøge et lille mølleri, et økologisk landbrug (Rudholm) med køer og meget mere. Fredag aften er der spisning på Den Gamle Avlsgård.


29. JUNI 2018 | AFSKEDSRECEPTION FOR KARSTEN KLIT

Efter 38 års ansættelse hos KHL, har Karsten Klit valgt at gå på pension. Derfor holder vi afskedsreception for Karsten fredag d. 29. juni kl. 13.00 - 15.00, hvor det vil glæde os at se kunder, forretningsforbindelser, venner og familie.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.