Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


28. MAJ | SPRØJTEBEVISKURSUS 

Få opdateret dit sprøjtebevis, så du kan bruge kemi og værnemidler i marken. Husk, at du kan søge om VEU, og få godtgjort en del af kursusprisen.

HVIS DU VAR TILMELDT KURSET DEN 18. MARTS 2020, DER BLEV AFLYST PGA. COVID 19, ER DU AUTOMATISK TILMELDT KURSET DEN 28. MAJ. 

5.-6. JUNI | ØKOLOGISK SOMMERUDFLUGT TIL SAMSØ

Endnu en gang har økologerne lagt sig i selen og sammensat et eksklusivt og spændende program til den årlige sommerudflugt. Tag din ægtefælle/samlever med til Samsø, og oplev grøntsagssafari, projekt Biosamfund Samsø, Samsø Bryghus og meget mere. Tilmeldingsfristen er d. 20. april 2020 - først-til-mølle-princippet.


10. JUNI | HANDELSERFA 2020

Trænger du til at få opfrisket dine handelstalenter og vide mere om finansiering, handel og lederskab, er HandelsERFA svaret på dine bønner. Første dag er afholdt, men du kan stadig nå at tilmelde dig resten af forløbet.


MULDVARPEKURSER

Har du problemer med muldvarpe eller mosegrise, så tag et kig her. Institut for Agroøkologi holder nemlig giftkurser i bekæmpelse af muldvarpe og mosegrise med fosforbrinteudviklende midler.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.