Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


22. maj 2019 | ØKOLOGISK INSPIRATIONSDAG

KHL Økologi og Økologikonsulenten inviterer til økologisk inspirationsdag hos Kurt Kjelde og Jens Møller Sørensen. Vi skal en tur i marken for at se på afgrøder og have en snak omkring pløjefri dyrkning.


23. maj 2019 | TEMADAG OM ROTTER OG FJERKRÆ

Rotter udgør en stor smitterisiko, og har de først etableret sig på ejendommen, kan de være vanskelige at komme af med igen. Men hvordan forebygger du rotternes tilhold? Denne dag har vi specielt fokus på fjerkræejendomme.


 24. maj 2019 | LODSEJERMØDE OM BALTIC PIPE

KHL inviterer, i samarbejde med arbejdsgruppen, til orienteringsmøde, og giver her en status på arbejdet med Energitnet vedrørende gasledningen Baltic Pipe. Orienteringsmødet holdes hos KHL. Alle er velkomne.


27. maj 2019 | VALGMØDE PÅ KOLDING HAVN

Hvordan sikrer vi fødevareproduktionen i det danske velfærdssamfund? Hvordan sikrer vi et bedre klima og bæredygtighed? Hvordan sikrer vi effektiv infrastruktur? Dette tages op til debat på vælgermødet, der foregår på Kolding Havn. Mød dine spidskandidater her fra området. Mødet er for alle interesserede.


18. juni 2019 | BEDRIFTSBESØG PÅ FRYDENSLUND

Invitér hele familien med, når Alex Hansen byder inden for til en fortælling om Frydenslund, afgrøder, markplaner og meget mere. Alex driver Frydenslund med korn, raps, frøgræs og spinat, og er netop nu i fuld gang med at færdiggøre sit nye plantørreri.


 21. - 22. juni 2019 | DEN ØKOLOGISKE SOMMERUDFLUGT 2019

Dette år inviterer fokusgruppe økologi dig med en tur til Djurs. Her skal vi blandt andet besøge Stenalt Gods, som danner rammen om et lidt utraditionelt husdyrhold.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.