Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


ÅRSMØDE & JULEFROKOST FOR ØKOLOGER | 23. november 2018

Fokusgruppe Økologi inviterer dig til årsmøde og julefrokost hos Bror Ditlev i Kolding. Kom og deltag i årsmødet, og slut aftenen af med en gastronomisk oplevelse af de store.


OPFØLGNINGSKURSUS I SPRØJTEBEVIS | 5. december 2018

For at benytte kemi og værnemidler, skal du have et opdateret sprøjtebevis. Derfor afholder vi igen et opfølgningskursus, hvor du hører om den gældende lovgivning, behandlingsstrategier samt bekæmpelse.


KURSUS I ROTTEBEKÆMPELSE | 8. januar 2019

KHL er nu klar til at udbyde det første kursus i rottebekæmpelse for landmænd. Efter kurset kan du som ejer under særlige vilkår bekæmpe rotter med rottegift på din egen ejendom.


PLANTEKONGRES HERNING | 15. - 16. januar 2019

Plantekongressen afholdes igen i år i Messecenter Herning. Kongressen rummer det faglige område omkring planteproduktion, miljøe og natur. Program og tilmelding er tilgængelig fra medio november 2018.


NUTRIFAIR MESSE | 16. - 17. januar 2019

NutriFair sætter i år særligt spotlight på bioenergi, hvor det er muligt at tilmelde sig deres bioenergi-konference onsdag d. 16. januar. Derudover er der fokus på smartfarming (digitalisering) i landbruget, hvor udstillere og fagfolk introducerer dig til fremtidens digitale løsninger.


PLANTEAVLEN 2019 | 30. januar 2019

Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 30. januar, hvor årets planteavlsaften løber af stablen. Program samt mulighed for tilmelding er på vej.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.