Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


13. OKTOBER | RENTEMØDE 2021

På årets rentemøde bevæger vi os dybere ind i den finansielle verden. Vi tager temperaturen på verdensøkonomien, kigger på den finansielle situationer og lånetyper - og så ser vi på om Covid-19 og de store hjælpepakker har betydning for økonomien.


14. OKTOBER | ROTTEKURSUS

Så er vi igen klar til at udbyde et kursus i rottebekæmpelse for landmænd. I et samarbejde med Nomus får du på dette kursus mulighed for at skaffe dig en R2-autorisation, og dermed også retten til at bekæmpe rotter på din egen bedrift.


25. OKTOBER | OPFØLGNINGSKURSUS TIL SPRØJTEBEVIS

For at benytte kemi og værnemidler skal du have et gyldigt sprøjtebevis. Derfor holder vi hvert år, i samarbejde med Dalum Landbrugsskole, opfølgningskurser for dig, der allerede har et bevis, men mangler at få det opdateret.


29. OKTOBER | HØSTFEST FOR AKTIVE MEDLEMMER OG KHL-ANSATTE

Som afslutning på årets høst inviterer KHL sin aktive medlemmer samt KHL-ansatte og alles ægtefælle/samlever til Høstfest i Volkerts Fylke.


3. FEBRUAR 2022 | ADR TRANSPORTKURSUS

Endnu engang kan vi tilbyde dig et transportkursus, så du kan transportere farligt godt uden problemer. Husk, at dit ADR-bevis skal fornys hvert femte år.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.