Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


13. NOVEMBER | GROVFODERMØDE

Forstår du at indkøbe den bedste og den billigste grovfoder? Hvis ikke, så hør med når Fokusgruppe Kvæg inviterer til gratis grovfodermøde. Her får du endelig muligheden for at blive klogere på markedet samt at høste erfaring fra en ekspert; Bjørn Lyngholm Christensen fra Skølvad.


14. NOVEMBER | MØDE OM GENERATIONSSKIFTE

Et generationsskifte kræver overskud, indsigt og forståelse. Overvejelser skal føre til beslutninger, der skal være styr på økonomi og ikke mindst hele familiens ve og vel. Sammen med LRS og SLF holder vi møde om generationsskifter for dig, der vil vide mere.


20.-21. NOVEMBER | ØKOLOGI-KONGRES - JORDEN KALDER

Kom med til branchens største faglige begivenhed. Med 58 inspirerende sessioner og mere end 150 oplægsholdere får du muligheden for at udvide din økologiske horisont og opsnappe ny viden.


21. NOVEMBER | REGIONALE MØDER PLANTEAVL

Landbrug & Fødevarer inviterer alle planteavlere til regionale møder i november/december. Deltag i debatten, der i år tager udgangspunkt i kvælstof og pesticider - hvordan vinder vi kampen?


21. NOVEMBER | LANDBRUGSDAG I GRÅSTEN

Alle landmænd inviteres til landbrugsmøde i Gråsten, hvor der sættes fokus på den gode landbrugsledelse og hvordan samspil og forståelse skal bidrage til markante resultater til den bæredygtige udvikling.


22. NOVEMBER | ØKOLOGISK ÅRSMØDE & JULEFROKOST

Med topgastronomi og folkelig nordisk mad, giver Nord Gourmet dig en god start på aftenen, når du og din ægtefælle/samlever inviteres til økologisk årsmøde med efterfølgende julefrokost.


27. NOVEMBER | FØRSTEHJÆLP FOR LANDMÆND

Landbruger er en farlig arbejdsplads. Kan du give livreddende førstehjælp, håndtere blødninger og sikre hovedskader hvis ulykken skulle opstå? Dette og meget mere kan du få på dette kursus, hvor også din ægtefælle og ansatte kan deltage.


28. NOVEMBER | OPFØLGNINGSKURSUS TIL SPRØJTEBEVIS

Nu kan du igen deltage på det populære opfølgningskursus til sprøjtebevis. Det er nemlig sådan, at for at benytte kemi og værnemidler, skal du have et gyldigt sprøjtebevis.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.