Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


5. APRIL 2018 | MINKSEMINAR

Hvordan optimerer jeg min produktion? Hvordan forbereder jeg et generationsskifte? Og er der købere i markedet? Dette, og meget mere får du svar på når Skovsted Agro ApS og KHL inviterer til Minkseminar i Vejle.


11. APRIL 2018 | INFOMØDE OM DEN NYE MIDTJYSKE MOTORVEJ

Kolding Kommune holder informationsmøde i Lunderskovhallen om den nye midtjyske motorvej. Alle interesserede er velkomne. Det kræver ikke tilmelding at deltage.


31. MAJ 2018 | HANDELSERFA

Trænger du til at få dine lederegenskaber genopfrisket, og er du samtid interesseret i finansiering og handel, er det kurset HandelsERFA, du skal tilmelde dig. På tre årlige møder optimeres dine lederevner og du får sidste nyt om råvarer, foderkontrakter, konfunkturer, renteudvikling m.m.


15.-16. JUNI 2018 | ØKOLOGISK SOMMERUDFLUGT

Fokusgruppe Økologi har været kreative og sammensat en spændende sommerudflugt for KHLs økologer og ægtefælle/samlever. Turen går til det vestjyske og egnen omkring Ribe, hvor vi blandt andet skal besøge et lille mølleri, et økologisk landbrug (Rudholm) med køer og meget mere. Fredag aften er der spisning på Den Gamle Avlsgård.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.