Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


27. - 28. SEPTEMBER | LÆR AT SÆTTE DIG I DIREKTØRSTOLEN

Med et landbrug, der bevæger sig mod stadig større bedrifter, og forbrugere, der stiller større og større krav til fødevareproducenterne, er det i dag et must at kunne sætte sig selv for bordenden og lede virksomheden med kompetence og følelser. Dette 24-timers kursus er for unge landmænd.


30. OKTOBER | KURSUS I ROTTEBEKÆMPELSE

En succesfuld rottebekæmpelse forudsætter et indgående kendskab til rottens biologi og viden om de mest udbredte resistenser hos rotterne. Med et R2 autorisationskursus kan du fremadrettet bekæmpe rotter på din ejendom.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.