Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


AFLYST - FLYTTES TIL FORÅRET 2019 | Hvilke medarbejdere skal jeg satse på?

Med en høj beskæftigelse i Europa giver det stor konkurrence og efterspørgsel på god arbejdskraft. Så hvordan kan du tiltrække og fastholde de gode medarbejdere? Skal du vælge dansk eller udenlandsk arbejdskraft? Og hvordan er reglerne? Dette, og meget mere får du svar på til dette formiddagsmøde. Mødet er gratis, og alle er velkomne


15. - 16. januar 2019 | PLANTEKONGRES HERNING

Plantekongressen afholdes igen i år i Messecenter Herning. Kongressen rummer det faglige område omkring planteproduktion, miljøe og natur. Program og tilmelding er tilgængelig fra medio november 2018.


16. - 17. januar 2019 | NUTRIFAIR MESSE

NutriFair sætter i år særligt spotlight på bioenergi, hvor det er muligt at tilmelde sig deres bioenergi-konference onsdag d. 16. januar. Derudover er der fokus på smartfarming (digitalisering) i landbruget, hvor udstillere og fagfolk introducerer dig til fremtidens digitale løsninger.


24. januar 2019 | LYNKURSUS I FARMTRACKING

Aldrig før har det været nemmere at registrere forårets behandlinger i marken. Få overblikket direkte på din smartphone eller tablet, og spar samtidig penge på adminstrationskontoen. Deltag i vores lynkursus i FarmTracking, og bliv godt selvkørende.


29. januar 2019 | OPFØLGNINGSKURSUS I SPRØJTEBEVIS

For at benytte kemi og værnemidler, skal du have et opdateret sprøjtebevis. Derfor afholder vi igen et opfølgningskursus, hvor du hører om den gældende lovgivning, behandlingsstrategier samt bekæmpelse.


30. januar 2019 | PLANTEAVLEN 2019

Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 30. januar, hvor årets planteavlsaften løber af stablen. Program samt mulighed for tilmelding er på vej.


19. februar 2019 | KURSUS I ROTTEBEKÆMPELSE

KHL er nu klar til at udbyde det første kursus i rottebekæmpelse for landmænd. Efter kurset kan du som ejer under særlige vilkår bekæmpe rotter med rottegift på din egen ejendom.


2. marts 2019 | 150 ÅRS JUBILÆUMSFEST

I anledning af KHLs 150 års jubilæum inviteres alle medlemmer, seniorer og ansatte samt deres ægtefælle/samlever til et brag af en jubilæumsfest på Comwell Kolding.


6. marts 2019 | KURSUS I ROTTEBEKÆMPELSE

Nåede du ikke at tilmelde dig det første rottekursus, har du nu muligheden. Vi udbyder endnu et kursus i rottebekæmpelse for landmænd. Efter kurset kan du som ejer under særlige vilkår bekæmpe rotter med rottegift på din egen ejendom.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.