Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


4. NOVEMBER | INFORMATIONSMØDE OM DEN ØKOLOGISKE MARKEDSSITUATION

Hvordan kan du handle dit korn digitalt? Hvilke muligheder er der i frøgræsproduktion? Hvordan er fremtidens økologiske markedssituation? Hør om alt dette, og mød også Foderstofferne, der giver deres bud på efterspørgsel af økologiske produkter.


18. NOVEMBER | TEMADAG OM UDVIKLING AF ØKOLOGISK LANDBRUGSPRODUKTION

For at sikre, at vi fortsat har en stærk økologisk landbrugsproduktion i Danmark, er det nødvendigt, at vi hele tiden udvikler os. Forbrugerne stiller nemlig stadig større krav til den økologiske produktion, og disse krav vil vi naturligvis gerne leve op til.


4.-5. JUNI 2021 | ØKOLOGISK SOMMERUDFLUGT TIL SAMSØ

Økologerne har lagt sig i selen og arrangeret en eksklusiv og spændende tur til Samsø. Tjek programmet ud, invitér ægtefællen/samleveren med, og få et par dejlige dage i godt selskab.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.