Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


15. DECEMBER | FYRAFTENSMØDE OM RÅVAREMARKEDET

Kom til gratis fyraftensmøde og hør om råvaremarkedet samt hvordan du navigerer godt igennem de ekstreme udsving, der har været kendetegnende for 2021. Dine værter er Per Brems Jensen fra AgroMarkets samt Henrik Mulvad fra KHL.


7. JANUAR | OPFØLGNINGSKURSUS TIL SPRØJTEBEVIS MED FOKUS PÅ LUFTSPRØJTER

Denne dag byder vi velkommen til et opfølgningskursus, hvor vi har sat fokus på teknikken ved luft- og luftassisterede sprøjter. Kurset giver dig et opdateret sprøjtebvis samt adgang til registrering i MAB.


11. JANUAR | NYTÅRSMØDE MED SØREN SØNDERGAARD

Denne aften inviterer vi KHLs medlemmer til nytårsmøde med vores formand for Landbrug & Fødevarer Søren Søndergaard. Vi starter med lidt godt til ganen, oplæg ved Søren og slutter af med debat i salen.


2. FEBRUAR 2022 | ADR TRANSPORTKURSUS

Endnu engang kan vi tilbyde dig et transportkursus, så du kan transportere farligt godt uden problemer. Husk, at dit ADR-bevis skal fornys hvert femte år.


8. FEBRUAR | OPFØLGNINGSKURSUS TIL SPRØJTEBEVIS

For at benytte kemi og værnemidler skal du have et gyldigt sprøjtebevis. Derfor holder vi hvert år, i samarbejde med Dalum Landbrugsskole, opfølgningskurser for dig, der allerede har et bevis, men mangler at få det opdateret.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.