Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

AgroMarkets

HandelsERFA 2020

Trænger du til at få opfrisket dine handelstalenter og vide mere om finansiering, handel og lederskab, er HandelsERFA svaret på dine bønner.

På tre årlige møder optimeres dine evner til at tænke klart ud i handelseventyret. Hvornår skal der købes og sælges? Hvordan ser konjunkturene ud, og hvad betyder det? Og hvordan med finansiering, valuta og renter?

Ud over de faglige indlæg kan du også vælge at bringe dine egne problemstillinger op i gruppen, hvor du også deler viden og gode råd med de øvrige deltagere.

HANDELSERFA 2020

På de tre møder får du en aktuel status på råvarer lige her og nu, informationer om finansiering, renterudvikling og konjunkturer, nyt om foderkontrakter og hvad der ellers rør sig af vigtige ting i markedet.

HandelsERFA 2020 holdes på følgende datoer:

  • Tirsdag d. 28. januar 2020 kl. 10 - 15
  • Onsdag d. 10. juni 2020 kl. 10 - 15.
  • Tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 10 - 15

De faste emner på dagsordenen er:

  • Status råvarer
  • Rente og konjunkturer
  • Refinasiering

PRAKTISK INFORMATION

Pris for kurset er kr. 2.850,- pr. person inklusiv forplejning. Opkrævning fordeles ud på de tre møder, og du opkræves derfor 3 x kr. 950,-.

Kurset udbydes som et AMU-kursus i samarbejde med Dalum Landbrugsskole. Der kan søges om tilskud for tabt arbejdsfortjeneste (VEU-godtgørelse) efter kurset. Ønsker du at søge VEU, skal du have deltaget på kurset minimum to ud af de tre gange. VEU søges samtidig med din tilmelding til kurset.

TILMELDING

Du skal tilmelde dig direkte på www.efteruddannelse.dk med dit NEMID eller medarbejdersignatur. Søg på 461301KHL5/1-20 i søgefeltet, og udfyld tilmeldingen

Du kan læse mere om den digitale tilmelding i vejledningen: Vejledning for digital tilmelding til HandelsERFA

Har du problemer med den digitale tilmelding, kan du kontakte Majken Helsgaard, Dalum Landbrugsskole på t: +45 6313 2711.