Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

30. JANUAR: PLANTEAVLEN 2019

Planteavlen 2019

Bliv opdateret på nye driftsformer og alternative måder at skabe økonmi på planteavlsbedriften når vi indleder mødet på planteavlens dag. 3 landmænd lægger ud med deres fortællinger..

Planteavlen 2019

LØRDAG D. 2. MARTS 2019: 150 ÅRS JUBILÆUMSFEST

150 års jubilæumsfest

KHL inviterer sine medlemmer, seniorer og ansatte samt deres ægtefælle/samlever til et brag af en jubilæumsfest hos Comwell Kolding. Anledningen er foreningens 150 års jubilæum.

Læs mere, og tilmeld dig

HandelsERFA 2018

Trænger du til at få dine lederegenskaber frisket op, og er du samtidig interesseret i finansiering og handel, er det kurset HandelsERFA, du skal melde dig til.

På 3 årlige møder optimeres dine evner som virksomhedsleder. Ud over de faglige indlæg kan du også vælge at bringe dine egne problemstillinger op i gruppen, hvor du også deler viden og gode råd med de øvrige deltagere.

HANDELSERFA 2018

På de 3 møder får du en aktuel status på råvarer, info om foderkontrakter, konjunkturer og renteudvikling samt forventninger hertil. HandelsERFA 2018 holdes på følgende datoer:

Første møde afholdt.

Andet møde afholdt

Emner torsdag, d. 25. oktober 2018 kl. 10 - 15

  • Status råvarer
  • Rente og konjunkturer
  • Refinasiering

PRAKTISK INFORMATION

Pris for kurset er kr. 2.850,- pr. person inklusiv forplejning. I forbindelse med din tilmelding opkræves du det fulde kursusgebyr.

Kurset udbydes som et AMU-kursus i samarbejde med Dalum Landbrugsskole. Der kan søges om tilskud for tabt arbejdsfortjeneste (VEU-godtgørelse) efter kurset. Ønsker du at søge VEU, skal du have deltaget på kurset minimum to ud af de tre gange.

TILMELDING

Du skal tilmelde dig direkte på www.efteruddannelse.dk med dit NEMID eller medarbejdersignatur. Søg på 461301KHL5/1-18.

Har du problemer med den elektroniske tilmelding, kan du kontakte Majken Helsgaard, Dalum Landbrugsskole på t: +45 6313 2711.

KHL & AGROMARKETS

AgroMarkets

AgroMarkets er Danmarks førende på markeds-analyser, og kan rådgive dig ifm. køb og salg af fx afgrøder samt udarbejdelse af råvarestrategier.

AgroMarkets

24. JANUAR: KURSUS I FARMTRACKING

Kursus i FarmTracking

Aldrig før har det været nemmere at registrere forårets behandlinger i marken og spare penge på administrationskontoen.

Brug FarmTracking

GENERALFORSAMLING 2019

Generalforsamling 2019

Sæt allerede nu X ved tirsdag d. 12. marts 2019 kl. 18.30, hvor vi byder inden for i vores nye lokaler til dette års generalforsamling.

Generalforsamling 2019