Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

BESTIL TID TIL SLÅNING AF VEJRABATTER

Slåning af vejrabatter

For at undgå krydsbestøvning fra frøgræsmarker, tilbyder flere kommuner, herunder Vejle og Kolding Kommune, at slå vejrabatten gratis ud for frøgræsmarker. Læs her, hvordan du bestiller slåning.

Slåning af vejrabatter

23. MAJ: TEMADAG OM ROTTER & FJERKRÆ

Temadag om rotter & fjerkræ

Rotter udgør en stor smitterisiko, og har de først etableret sig på ejendommen, kan de være vanskelige at komme af med igen. På temadagen for fjerkræproducenter ser vi på muligheder og regler for forebyggelse og bekæmpelse af rotter - og mus.

Temadag om rotter & fjerkræ

HandelsERFA 2018

Trænger du til at få dine lederegenskaber frisket op, og er du samtidig interesseret i finansiering og handel, er det kurset HandelsERFA, du skal melde dig til.

På 3 årlige møder optimeres dine evner som virksomhedsleder. Ud over de faglige indlæg kan du også vælge at bringe dine egne problemstillinger op i gruppen, hvor du også deler viden og gode råd med de øvrige deltagere.

HANDELSERFA 2018

På de 3 møder får du en aktuel status på råvarer, info om foderkontrakter, konjunkturer og renteudvikling samt forventninger hertil. HandelsERFA 2018 holdes på følgende datoer:

Første møde afholdt.

Andet møde afholdt

Emner torsdag, d. 25. oktober 2018 kl. 10 - 15

  • Status råvarer
  • Rente og konjunkturer
  • Refinasiering

PRAKTISK INFORMATION

Pris for kurset er kr. 2.850,- pr. person inklusiv forplejning. I forbindelse med din tilmelding opkræves du det fulde kursusgebyr.

Kurset udbydes som et AMU-kursus i samarbejde med Dalum Landbrugsskole. Der kan søges om tilskud for tabt arbejdsfortjeneste (VEU-godtgørelse) efter kurset. Ønsker du at søge VEU, skal du have deltaget på kurset minimum to ud af de tre gange.

TILMELDING

Du skal tilmelde dig direkte på www.efteruddannelse.dk med dit NEMID eller medarbejdersignatur. Søg på 461301KHL5/1-18.

Har du problemer med den elektroniske tilmelding, kan du kontakte Majken Helsgaard, Dalum Landbrugsskole på t: +45 6313 2711.

REGNSKABETS TIME ER KOMMET ...

Regnskabets time for slagtekyllingeproducenter

I skrivende stund er de første regnskaber for 2018 ved at blive opgjort, og endnu engang har slagTekyllinge-branchen klaret sig flot.

Regnskabets time

ER DU TIL ØKOLOGI?

Økologisk rådgivning hos KHL

Uanset om du lige er startet eller har flere år bag dig som økolog, skal arbejdet gøres anderledes. Tag en snak med vores økologiske team, og bliv klogere.

Økologi hos KHL

KHL & AGROMARKETS

AgroMarkets

AgroMarkets er Danmarks førende på markeds-analyser, og kan rådgive dig ifm. køb og salg af fx afgrøder samt udarbejdelse af råvarestrategier.

AgroMarkets