Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Hvordan ser fremtidens kvægbrug ud?

Møde: Fremtidens kvægbrug

Udviklingen inden for kvægbrug byder på både nye muligheder og nye udfordringer. Ida Storm, sektordirektør for kvæg, har hendes helt egne bud på indsatsområder i det danske kvægbrug.

Torsdag d. 7. marts 2019 byder Fokusgruppe Kvæg inden for til kvægmøde hos KHL. Her kan du, som nævnt, blandt andet møde sektordirektør for kvæg Ida Storm, og sammen med hende diskutere de muligheder og udfordringer, du ser i fremtidens danske kvægbrug. Hvad skal der til for, at vi stadig er konkurrencedygtige i Danmark?

Derudover stifter du også bekendtskab med mælkeproducent Jacob Therkildsen fra Grenå. Jacob driver et kvægbrug, der er ejet af AP-pension og kommer fx ind på fordele og ulemper ved at leje kontra at eje.

Vi skal naturligvis også høre de seneste aktuelle nyheder inden for branchen ligesom der er mulighed for at stille spørgsmål til aftenens indlægsholdere.

PROGRAM | KL 19.30 - 21.45

Velkomst v/ Peter Baungaard Sørensen, formand for Fokusgruppe Kvæg
Fremtidige indsatsområder i kvægbrugssektoren v/ Ida Storm, sektordirektør for kvæg, L&F
Sådan driver jeg mit kvægbrug - erfaringer med forpagtning af kvægbrug v/ mælkeproducent Jacob Therkildsen, Nygaard, Grenå
Seneste aktuelt nyt

TILMELDING

Mødet er gratis, men da vi er vært ved en kop kaffe & kage, vil vi gerne have din tilmelding.

 1. Fornavn:*
  Invalid Input
 2. Efternavn:*
  Please let us know your name.
 3. E-mailadresse:*
  Please let us know your email address.
 4. Mobil:*
  Invalid Input
 5. Antal personer:*
  Invalid Input