Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Bedriftsbesøg på Frydenslund

Bedriftsbesøg på Frydenslund

Invitér hele familien med, når Alex Hansen byder inden for til en fortælling om Frydenslund, afgrøder, markplaner og meget mere.

Tirsdag d. 18. juni kl. 19.30 mødes vi foran laden på Frydenslund, hvor Alex byder velkommen og indvier os i Frydenlunds historie samt hans strategi for at have et vellykket landbrug.

Alex driver ejendommen med korn, raps, frøgræs og spinat, og er netop nu i fuld gang med at færdiggøre sit nye plantørreri. Han har nemlig den holdning at alt, hvad han dyrker, skal hjem i egen lade og tørres inden salg.

HENT INSPIRATION, OG MØD KOLLEGERNE

Vi fortsætter turen ud i markerne, hvor både Alex og KHLs planteavlskonsulenter fortæller om afgrøderne netop nu. Derudover vil oplandskonsulent Aksel Ravn fortælle om Alexs plan for etablering af et minivådområde, og du kan også møde Finn Nørgaard fra DLF.

Vi glæder os til et par hyggelige timer, hvor du kan hente faglig inspiration og møde dine kolleger fra landbruget.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 18. juni 2019. Tag som nævnt gerne familien eller naboen med, og mød op på Frydenslund. Traditionen tro slutter aftenen af med et kig i maskinhuset samt grillpølser, sodavand og øl.

Adressen er:

Alex Hansen
Frydenslund
Gammel Landevej 60
601 Almind

ALLE ER VELKOMNE

Tilmelding er ikke nødvendig, men har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på +45 7634 1700.