Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Bedriftsbesøg hos Jes Philipsen

Bedriftsbesøg hos Jes Philipsen, Kongstedgård

Invitér familien med på bedriftsbesøg, og hør Jes fortælle historien om Kongstedgård samt hans mark- og strategiplaner. Ud over KHLs konsulenter kan du også møde frøkonsulent Michael R. Jensen fra Jensen Seeds A/S, der er specialist i blandt andet spinatfrø.

Tirsdag d. 12. juni kl. 19.30 stepper vi ud over markerne ved Jes Philipsen i Hejls. Jes indleder aftenen med en præsentation af hans to gårde, Kongstedgård og Sjølundgård, hvorefter han fortæller om sit arbejde med opformering af grise, som er livsnerven i hans landbrug samt baggrunden for hans landbrugsmæssige valg.

Derefter fortsætter vi ud i marken, hvor Anders S. Musse fra KHL informere om dyrkning af hestebønner. Planteavlskonsulent Henrik Mulvad Madsen fortæller om bedriftens øvrige afgrøder, som blandt andet omfatter vinterraps, vinterhvede og byg.

Undervejs er det muligt at spørge ind til de forskellige typer af afgrøder, ligesom Michael R. Jensen fra Jensen Seeds A/S fortæller mere uddybende om spinatfrø og er klar til at svare på spørgsmål.

”JEG ER INTERESSERET OG VIL HAVE OVERBLIK OVER, HVOR JEG TJENER MINE PENGE"

Denne indgangsvinkel har gjort, at Jes blandt andet selv bogfører og dermed får et større overblik over hans økonomi. Han har, i samarbejde med KHL, udarbejdet en strategiplan, som han følger og denne vil han afsløre mere om i løbet af aftenen. Desuden kommer han ind på, hvad han gør for sine medarbejdere ligesom han også fortæller om det at være hjemmeblander og benytte sine afgrøder selv.

HENT INSPIRATION, OG MØD KOLLEGERNE

Kom, og lad dig inspirere af Jes’ kærlighed til landbruget. Mærk hans faglighed, når vi snakker om landbrug og stolthed, når talen falder på det at drive en god og lønsom forretning.

Benyt også aftenen til at få en snak med vores planteavlskonsulenter samt bestyrelsen.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 12. juni kl. 19.30. Tag familien med, og mød op hos Jes på Kongstedgård. Aftenen slutter af på Sjølundgård, hvor der naturligvis er kig til maskinerne samt grillpølser, sodavand og øl.

Adressen er:

Jes Philipsen
Kongstedgård
Overbyvej 37
6094 Hejls

TILMELDING

Tilmelding er ikke nødvendig - men har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på T: +45 7634 1700.

 

Bedriftsbesøg hos Jes Philipsen