Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

ADR Transportkursus

Kursus i transport af farligt gods

Vidste du, at benzin, diesel og gas går under betegnelsen farligt gods? Det er der også andre produkter inden for landbrugsbranchen, der gør - og transporterer du nogle af produkterne, kræver det, at du har et ADR-bevis.


Dette kursus er fuldt booket, men du kan tilmelde dig vores ADR-kursus onsdag d. 23. marts 2022 ved at klikke på linket.


Når du fx transporterer dieselolie i marken i en tank på din arbejds- eller ladbil, er det transport af farligt gods. Det gælder også, når du henter kemikalier hjem fra producenten, når du kører kemi ud og meget andet. Andre produkter som plantekemi, benzin, ilt- og gasflasker, svovlsyre, kemi til staldene o.l. er også farligt gods og kræver håndtering af én, der har et ADR-bevis.

ADR-beviset skal fornys hvert 5. år

Onsdag d. 2. februar 2022 kl. 8.30 kan du høre mere om dette og samtidig få et ADR-bevis med dig hjem, så du kan transportere farligt gods lovligt i mængder op til frimængdegrænsen. Du informeres også om sikker håndtering af gods, krav om afmærkninger og dokumentationer samt får viden om regler og kendskab til risici og farer, der er forbundet med transport af farligt gods.

Indhold på ADR-transportkurset

  • Transport og håndtering af farligt gods under frimængden
  • Sikkerhedsuddannelse
  • Eftersyn af ADR-ildslukkere
  • Lastsikring ved transport, herunder ved transport af farligt gods
  • Sikring af oplag med farligt gods
  • Bødetakster

Indholdet i kurset er jfr. ADR 2017, kap. 1.3.

Du kan læse mere i folderen omkring Transport af farligt gods.

Praktisk information

Dato: Onsdag d. 2. februar 2022
Tidspunkt: kl. 8.30 - 12.00
Sted: KHL, Niels Bohrs Vej 2, 6000 Kolding
Pris: Kr. 800,- pr. person. Prisen dækker undervisning, materialer og kursusbevis.

Der serveres kaffe og rundstykker i løbet af formiddagen.

Vær opmærksom på

- at ved afbud mindre end 5 dage før opkræver vi halvt kursusgebyr på kr. 400,- pr. person. Ved udeblivelse opkræves der fuldt kursusgebyr på kr. 800,- pr. person.

Tilmelding

Dette kursus er fuldt booket, men du kan tilmelde dig vores ADR-kursus onsdag d. 23. marts 2022 ved at klikke på linket.