Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Åbent Landbrug 2022

Tag familien med, og kom til Åbent Landbrug

Søndag d. 18. september åbner de danske landmænd dørene for familien Danmark. De viser stolt deres erhverv og gårde frem, og tager gerne en snak med dig om, hvordan de passer dyrene og driver markerne.

Endnu en gang byder vi velkommen til Åbent Landbrug. Der venter masser af frisk luft og sjove oplevelser, du skal blot træffe en beslutning om, hvilken landmand, du og din familie gerne vil besøge.

Åbent Hus eller rundvisning

Det er igen i år muligt både at komme til Åbent Hus, men også at booke en privat rundvisning på gårdene. Det er dog ikke de samme landmænd, der har begge dele, men tag et kig herunder, og find ud af, hvad du er til og hvem du har lyst til at besøge.


Rundvisning // Grise // Dalhus, Tudvadvej 34, 7100 Vejle

Åbent Landbrug - rundvisning på Dalhus

Keld og Mette bor sammen med deres tre børn på Dalhus. Her driver de en bedrift med søer og salg af 30-kgs grise. Grisene bor på hotel i staldene, hvilket giver dem mulighed for at vælge at være selv eller at gå sammen med de andre, der bor på samme hotel.

>> Book din billet/billetter til rundvisning på Dalhus her


Åbent Hus // Minizoo og landbrugsdyr // Hansenberg, Vranderupvej 90, 6000 Kolding

Åbent Landbrug Hansenberg

Hansenberg er meget mere end en skole, hvor du kan tage en EUX, HTX eller måske læse til dyrepasser. De er også en minizoo, og denne søndag inviteres du inden for i anlægget til både vilde dyr og de mere rolige. Ved siden af zoo går de fredelige køer, og længere nede af vejen kan du stikke hovedet ind i hestestaldene og se de flotte dyr. Måske er du endda heldig og opleve en dressurridning.

>> Book din billet/billetter til Åbent Hus hos Hansenberg her


Rundvisning // Køer // Hostrupgaard, Kirkevej 21, 6600 Vejen

Åbent Landbrug Hostrupgaard

Niels Peter Landmark driver økologisk landbrug tæt ved Vejen. Hans køer danser gladeligt på markerne rundt om bedriften, og lidt længere væk kan man skimte kirken. Niels Peter giver dig og familien én på opleveren, når han med sjæl og varme fortæller om hans landbrug. Måske er du endda heldig at høre en historie om han store hobby, traktorkørsel - prøv at spørg ham ...

>> Book din billet/billetter til rundvisning på Hostrupgaard her


Åbent Hus // Kyllinger // Kongeå Kylling, Kongeåvej 51, 6600 Vejen

Åbent Landbrug Kongeå Kylling

Vibeke og Kim starter morgenen med at lukke deres økologiske kyllinger ud i skoven. Her damper de rundt hele dagen blandt frugttræer, urter og græs. For dem er det den helt rigtige måde at opdrætte kyllinger på - og du kan få deres historie og se det pragtfulde sted denne søndag.

<< Book din billet/billetter til Åbent Hus hos Kongå Kylling her


Rundvisning // Køer // Drengstedgaard, Drengstedvej 27, 6780 Skærbæk

Åbent Landbrug Drengstedgaard

Michael driver Drengstedgaard med 250 køer og en del jord. Køerne møder du i deres rette element i staldene på bedriften, hvor du også kan se, hvordan de spiser og sover i deres egen seng. Michael elsker at fortælle om gården, og han glæder sig allerede til at få besøg.

>> Book din billet/billetter til rundvisning på Drengstedgaard her