Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Medarbejder søges

Medarbejder til Lindegaard og Gelballehave I/S

Vores medarbejder gennem mange år har valgt at søge nye udfordringer. Derfor søger vi en moden og erfaren person, der vil tage sig af den daglige drift på vores landbrug i Gelballe ved Kolding.

Vi driver 200 ha konventionelt planteavl med vinterraps, rajgræs, hestebønner og korn samt 55 ha økologi med rajgræs, silomajs og brødkorn. Desuden har vi en mindre besætning med kødkvæg og får til afgræsning.

Maskinparken er ikke helt ny, men vores strategi er en fremadrettet løbende fornyelse. En ansøger, der har interesse i og evner for vedligehold af maskiner og bygninger, vil derfor foretrækkes. Der vil være mulighed for afstressning i vores 30 ha skov om vinteren, såfremt dette kunne være interessant.

Vi har begge stor interesse i landbrug, men har også begge fuldtidsarbejde ved siden af vores landbrug. Vi forventer derfor, at du er selvstændig og kan arbejde alene, er ansvarsfuld og har en faglig stolthed.

Der vil selvfølge være ekstra hænder til rådighed til de opgaver og i de perioder, hvor der er behov for det. Der vil være mulighed for deltagelse i erfagrupper/kurser i det omfang, der er behov og ønske herfor. Tæt dialog og sparing med ejer er en selvfølge.

Ansættelsesvilkår efter aftale og løn efter kvalifikationer.

Kontakt os hurtigst muligt, hvis du vil høre mere.

Med venlig hilsen

Anders og Susanne Musse
Lindegaard og Gelballehave I/S
Mobil: 51201726 / 22882832
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.