Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

LandmandsPension

Kom i gang med en pensionsopsparing

Hvordan vil du leve, når du går på pension? Og hvad skal der være til dine efterladte?  Du kan sikre dig selv og din familie med de rigtige forsikringer - og så er det billigere, end du tror.

Det, du sparer op i dag, bestemmer din levestandard i alderdommen. Med LandmandsPension får du en større økonomisk frihed som pensionist, og de supplerende forsikringer øger dit økonomiske fundament. I ordningen er der nemlig indlagt en forsikring ved tab af erhvervsevne samt mulighed for tilvalg af andre forsikringer fx livsforsikring og børnepension.

Du vælger selv, om din opsparing skal investeres med lav, mellem eller høj risiko. Uanset hvad du vælger, får du mest ud af det, hvis du starter din opsparing, mens du er ung.

Mød Niels Rasmussen

For 4 år siden blev Niels ramt af knoglemarvskraft. Niels er overbevist om, at den økonomiske hjælp samt de forsikringer, der ligger i LandmandsPension, har været medvirkende til, at han har klaret sygdommen så godt, som han har. Se filmen, og hør hans historie (klik på billedet):

Landmandspension

4 vigtige

  • Du kan få op til 80 % af din løn udbetalt hver måneds hvis du bliver syg
  • Din ægtefælle/samlever kan også oprette LandmandsPension, og det samme gælder dine ansatte
  • Din pensionsopsparing er kreditorbeskyttet
  • Du ian indbetale op til 30 % af virksomhedens overskud, og få fuldt fradrag

Du får mere for dine penge

LandmandsPension er skræddersyet til medlemmer af Landbrug & Fødevarer, og har en lang række fordele, fx lave omkostninger, flere kilder til afkast samt billige og fleksible forsikringer. Som udgangspunkt er LandmandsPension en vækstpension, men du kan vælge mellem flere typer pensionsopsparinger:

  • Vækstpension
  • Linkpension
  • Højrentepension
  • Alderspension

Gratis rådgivning

Brug et par minutter på at overveje, hvordan du, din familie og dine ansatte er stillet i forhold til pension. Tag derefter fat i os, og få rådgivning før du beslutter dig. Ring på +45 7033 9999.

Læs mere