Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

LandmandsPension

Kom i gang med en pensionsopsparing

Sygdom, ulykker og dødsfald kan ændre alt fra den ene dag til den anden. Du kan sikre dig selv og din familie med de rigtige forsikringer - og så er det billigere end du tror.

Det, du sparer op i dag bestemmer din levestandard i alderdommen, så det er nu, du skal vælge mellem risengrød og røde bøffer. For kun 1.000 kr. om måneden kan du med den nye kom-i-gang-pakke fra LandmandsPension få en unik forsikringspakke med fleksibel pensionsopsparing.

BIL ELLER BUSKORT I DEN  3. ALDER?

Som aktiv medlem af KHL kan du tegne LandsmandsPension på gunstige vilkår. Pensionen er en ordning, der er skræddersyet til landbruget af Landbrug & Fødevarer, Nordea Liv & Pension samt Tryg. Landmandspensionen giver adgang til at tegne de vigtigste forsikringer til favorabel pris, og så bliver der mere til overs til opsparing.

KOM I GANG!

Mister du evnen til at arbejde eller dør du, før du når pensionsalderen, kan LandmandsPensionen være med til at sikre dig og familien økonomisk. I ordningen er der nemlig indlagt en forsikring mod tab af erhvervsevne samt mulighed for tilvalg af andre forsikringer, fx en livsforsikring.

Tag fat i os, og brug et par minutter på at høre mere om dine muligheder med LandmandsPension inden du træffer beslutninger om, hvordan du bedst sikre dig og familien økonomisk på langt sigt.

LÆS MERE