Skat og moms

Skat og moms

Vidste du, at dit skatteregnskab er grundlaget for selvangivelsen? Lad os ordne din skat – og få samtidig en færdig momsopgørelse, du kan indgive direkte til SKAT.

At indberette selvangivelse til skat, udarbejde skatteregnskaber og momsopgørelser kræver koncentration og kræver tid. Med den rette rådgivning og sparring undgår du at få bøvl med SKAT, og kan koncentrere dig om driften af virksomheden.

Vil du have en færdig momsopgørelse?

Lad os udarbejde din momsopgørelse ud fra den aktuelle periode bogføring eller momsbog. Du får en færdig opgørelse til SKAT med angivelse af det nøjagtige beløb, du skal indbetale eller have retur som overskydende skat.

Du kan også få KHL Revision til at stå for det hele. Det betyder, at vi indberetter din moms og overfører en eventuel betaling direkte fra Nets eller din bank til SKAT.

Lad os ordne din SKAT

At udarbejde et skatteregnskab kan være et stort arbejde. Regnskabet skal opfylde myndighedernes krav til dokumentation af indkomst og formueforhold, og skal overholde skatte- og regnskabslovgivningen.

Har du først styr på skatteregnskabet, kan du fastlægge en konstruktiv strategi for betaling af skatter og afgifter i fremtiden.

Har du problemer med SKAT?

Skulle du stå i en situation, hvor du har uoverensstemmelser med skat, tilbyder vi også at vurdere din sag og udarbejde nødvendig dokumentation.

Inge Kloster Iversen

Inge Kloster Iversen

Skattechef