Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Summax

Summax, dit online økonomisystem

Med modulerne e-arkiv og e-faktura gør Summax kontorarbejdet enkelt, hurtigt og papirløst.

Selv mindre håndværksvirksomheder, bagere, frisører eller andre virksomheder kan udnytte mulighederne i summax. Her får du nemlig et hurtigt overblik over økonomien, mulighed for betaling af regninger, og nem arkivering af bilag – alt sammen via mobil, tablet eller pc.

Det moderne dropbox

Du kan arkivere bilag, fakturaer, billeder og meget mere i Summax. Samtidig er økonomisystemet tilpasset regnskabssystemet Ø90, hvilket gør det nemt for os at arbejde med, når vi skal udarbejde dit regnskab.

Der er naturligvis direkte opkobling til summax via din smartphone og tablet – og er du på farten, kan du også bogføre direkte i systemet. Søgemulighederne i summax er også med til at gøre systemet fleksibelt.

Det er absolut ikke et must, at du skal investere i og bruge regnskabssystemet Ø90. Har du dit eget regnskabssystem i dag, og er du godt tilfreds med det, kan du bruge summax til at samle dine bilag i. Det er både bedre og billigere end dropbox.

Back-up af alle dine data er selvfølgelig også en del af pakken.

Vi hjælper dig i gang med Summax

Vælger du løsningen med summax, har du personlig assistance fra første dag. Vi gennemgår teknikken og it’en samt brugen af e-arkiv og e-faktura. Har du brug for mere hjælp, kommer vi gerne igen – eller fixer det via fjernskrivebordet.

Kontakt os, og vi er klar til at hjælpe dig godt i gang.