For iværksættere

  1. KHL
  2. Erhverv
  3. Juridisk rådgivning
  4. For iværksættere

Realisér drømmen om egen virksomhed

Vil du høste frugterne af din nystartede virksomhed, skal du have styr på de juridiske, erhvervsmæssige og økonomiske forhold lige fra første dag.

Det kræver mod, tanke og handling at være iværksætter – og så kræver det, at du kender til og kan udnytte din viden omkring forretningsudvikling, økonomi og hvordan du eventuelt får investorer til at byde ind med kapital.

Økonomisk og juridisk rådgivning

I takt med, at din virksomhed udvikler sig, står vi også klar med rådgivning tilpasset netop din idé og din virksomhed. Det kan være, du har brug for hjælp til at udarbejde vedtægter, ejeraftaler eller oprette kontrakter. Måske har du også brug for lidt økonomisk viden om budgetter, skat, moms mv.

Vi anbefaler, at du søger professionel rådgivning inden du starter som iværksætter. Ofte koster god rådgivning mindre end de fejltagelser, du kan komme til at begå.

 Iværksætteri og entreprenørship

Du kan også afsætte tid til at læse om iværksætteri og entreprenørship, og starte med at udarbejde en forretningsplan for dit projekt. Det giver dig og eventuelt kommende samarbejdspartnere og/eller investorer overblik og fokus på dit projekt.

Iværksætteri - erhverv

Gå fra drøm til virkelighed

Det er hårdt arbejde at være iværksætter og starte egen virksomhed. At komme fra idé til udførsel er en lang proces, der ikke sker af sig selv, men med den rette viden og udnyttelse af netværk kan du komme godt fra start.

Hos os kan du hente rådgivning om forretningsudvikling, etablering og selskabsformer/ selskabsdannelse. Vi deler også gerne ud af vores viden om leje/køb af ejendom til virksomheden, om ansættelsesforhold og andet, der er vigtigt for dig at vide i opstartsfasen.

Mette Hjøllund-Jensen

Mette Hjøllund-Jensen

Advokat

Lars Rafn

Lars Rafn

Advokat (L)