AgroMarkets

Trænger du til at få opfrisket dine handelstalenter og vide mere om finansiering, handel og lederskab, er HandelsERFA svaret på dine bønner.

På tre årlige møder optimeres dine evner til at tænke klart ud i handelseventyret. Hvornår skal der købes og sælges? Hvordan ser konjunkturerne ud, og hvad betyder det? Og hvordan med finansiering, valuta og renter? De første to møder er afholdt.

Ud over de faglige indlæg kan du også vælge at bringe dine egne problemstillinger op i gruppen, hvor du også deler viden og gode råd med de øvrige deltagere.

Det sidste møde i gruppen holdes fredag d. 13. oktober 2023 kl. 10.00 – 14.30

De faste emner på dagsordenen er:

  • Status på råvarer
  • Finansmarkederne herunder renter og konjunktur
  • Refinansiering

Hvem møder du til HandelsERFA?

Det er lidt forskelligt, hvem der deltager og underviser på de forskellige møder, men de tre personer, der står bag HandelsERFA her hos KHL er:

  • Henrik Mulvad Madsen, planteavlskonsulent KHL samt råvareanalytiker hos AgroMarkets
  • Per Brems Jensen, råvarehandler hos AgroMarkets
  • John Jensen, chefanalytiker hos AgroMarkets

Praktisk information

Det koster kr. 1.250,- pr. person pr. møde ekskl. moms. I prisen er der inkluderet formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe samt eventuelle mødematerialer.

Du opkræves pr. møde efter afholdelse.

Tilmelding

Er du i øjeblikket tilmeldt gruppen HandelsERFA, fortsætter dit medlemskab af gruppen, og du behøver ikke at gøre noget.

Er du ikke tilmeldt, kan du gøre det ved at kontakte Henrik Mulvad Madsen på T: +45 7634 1792 eller på mail: hmm@khl.dk. Vi glæder os til at modtage din tilmelding.