Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

NutriFair 2018

NUTRIFAIR 2018 - DANMARKS FAGMESSE FOR HUSDYRPRODUCENTER

Onsdag d. 17. januar 2018 kl. 9.00 slås dørene op hos MesseC i Fredericia til en målrettet messe med fokus på faglighed og professionalisme.

På NutriFair 2017 kan du møde dine samarbejdspartnere og netværke med kolleger. Desuden får du indsigt i branchens udvikling, du inspireres måske til at gøre tingene anderledes og så får du mulighed for at hilse på beslutningstagere og andre inden for branchen.

KHL ER PÅ STAND A-1346

Igen i år har vi valgt at købe en plads på NutriFair. Kom forbi stand A-1346 (samme placering som sidste år), få en forfriskning og en snak om, hvad vi kan gøre for dig og dit landbrug.

Har du ikke mulighed for at tage på messe onsdag, er der også åbent torsdag d. 18. januar fra kl. 9 - 17.

BESTIL BILLETTER

Allerede nu kan du bestille dine gratis billetter til NutriFair 2018.

Har du brug for hjælp til at bestille billetter, kan du kontakte Pia på +45 7634 1761.

SPEAKERS CORNER

NutriFair byder igen i år på et fagligt stærkt program med aktuelle emner af forskellige karakter. Hør blandt andet Tænketanken Frej, der dykker ned i forholdet mellem landmand og forbruger. Derudover har du mulighed for at sætte svin eller kvæg på dagsordenen ligesom du også kan høre, hvordan du får succes med ansættelse af nutidens unge.

Vi opdaterer løbende siden med nyheder og program for NutriFair 2017.