Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


23. FEBRUAR 2018 | LYNKURSUS I FARMTRACKING

Aldrig før har det været nemmere at registrere forårets behandlinger i marken. Med FarmTracking i hånden får du hurtig overblik og sparer samtidig penge på administrationskontoen. Vælger du FarmTracking får du desuden en ekstra bonus - du opfylder nemlig samtidig kravene til en lovlig sprøjtejournal.


28. FEBRUAR 2018 | DRÆNKURSUS

De senere år har budt på mange udfordringer med oversvømmelser på marken. På dette drænkursus sætter vi spot på de forskellige drænsystemer samt økonomien i god dræning på ejendommen. Kurset strækker sig over 2 dage - en dag med teori og en dag i praksis.


2. MARTS 2018 | ØKOLOGI: INSPIRATIONDAGE FOR NYE OG KOMMENDE ØKOLOGER

Tænker du på at omlægge til økologi eller har du netop gjort det, er dette kursus måske noget for dig. Her får du nemlig 2 dage fyldt til randen med teori og praksis om økologi. Den første dag foregår hos KHL. Den anden dag besøger vi 2 - 3 økologer og hører, hvordan de i praksis griber den økologiske dyrkning an.


14. MARTS 2018 | GENERALFORSAMLING

Allerede nu kan du sætte kryds i kalenderen den 14. marts, hvor årets generalforsamling holdes. Dette års indlægsholder er kommunikationsdirektør ved Landbrug & Fødevarer Christian Hüttemeier, som ikke er bleg for at tale lige ud af posen.


5. APRIL 2018 | MINKSEMINAR

Hvordan optimerer jeg min produktion? Hvordan forbereder jeg et generationsskifte? Og er der købere i markedet? Dette, og meget mere får du svar på når Skovsted Agro ApS og KHL inviterer til Minkseminar i Vejle.


31. MAJ 2018 | HANDELSERFA

Trænger du til at få dine lederegenskaber genopfrisket, og er du samtid interesseret i finansiering og handel, er det kurset HandelsERFA, du skal tilmelde dig. På tre årlige møder optimeres dine lederevner og du får sidste nyt om råvarer, foderkontrakter, konfunkturer, renteudvikling m.m.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.