Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHL's kalender

KHL'S KALENDER

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


26. OKTOBER 2017 | ØKOLOGISK ÅRSMØDE

Økologien buldrer derudaf, og er en kæmpe succes. Men hvordan sikrer vi økologiens videre udvikling og plads i den cirkulære bioøkonomi? Stik forbi økologisk årsmøde i Skjrn og hør blandt andet filmmanden Peter Aalbæk Jensen give sit bud på, hvordan vi kan sætte mere skub i den økologiske udvikling i Danmark.


26. OKTOBER 2017 | INFOMØDE OM HANDELSSTRATEGI

Råvaremarkederne er mere dynamiske end nogensinde før. Priserne ændrer sig ofte, og udsvingene er større end hidtil. Det betyder, at en forkert handel kan have store økonomiske konsekvenser, som er svære at rette op på. Mød cheføkonom Jørgen Thorø, KHL og chefanalytiker John Jensen, AgroMarkets.


31. OKTOBER 2017 | MINISTERMØDE

Tag ud til SAGRO i Billund og mød Fødevareminister Esben Lunde Larsen og formanden for Landbrug & Fødevarer Martin Merrild. Deltag i debatten og få svar på dine spørgsmål om landbrugets vilkår.


7. NOVEMBER 2017 | TEMADAG OM ØKOLOGISK ÆGPRODUKTION

Er du nysgerrig på fremtidens økologiske tendenser for æg, og vil du være på forkant samt optimere til kravene fra detailkæderne, er det den 7. november, du skal spidse øre.


20. NOVEMBER 2017 | OPFØLGNINGSKURSUS TIL SPRØJTEBEVIS

Mandag d. 20. november kl. 9.00 - 16.30 kan du komme på sprøjtekursus hos KHL. Husk, at det er hvert 4. år, at dit kursusbevis skal opdateres for at du lovligt kan anvende og købe sprøjtemidler til erhvervsbrug.


1. DECEMBER 2017 | ÅRSMØDE & JULEFROKOST FOR ØKOLOGER

Sønderskov Slot danner rammen om dette års økologiske årsmøde og julefrokost for økologer og ægtefælle/samlever. Læs om restaurant Herregårdskælderen, slå kryds i kalenderen den 1. december, og tilmeld dig allerede nu.


5. DECEMBER 2017 | OPFØLGNINGSKURSUS TIL SPRØJTEBEVIS

Tirsdag d. 5. december kl. 9.00 - 16.30 kan du komme på sprøjtekursus hos KHL. Husk, at det er hvert 4. år, at dit kursusbevis skal opdateres for at du lovligt kan anvende og købe sprøjtemidler til erhvervsbrug.


3. JANUAR 2018 | NYTÅRSKUR MED MADS CHRISTENSEN

Vi inviterer vores medlemmer samt ægtefælle/samlever til nytårskur med Mads Christensen. Mads er en munter, provokerende peptalker og en unik entertainer med stilsikre anekdoter og input. Mød Mads, og bliv underholdt i verdensklasse.


DIALOGMØDER | KVÆG

Landbrug & Fødevarer, Kvægs sektorledelse holder dialogmøder rundt om i landet, hvor du kan være i debatten om bla. god ledelse, digital foderstyring, bæredygtigt kvægbrug og meget mere.


REGIONSMØDER PLANTEAVL

Landbrug & Fødevarer, planteproduktion inviterer til Regionale møder, hvor du blandt andet kan høre mere om De Syv Synder, det faglige politiske arbejde bagved, og et blik på fremtidens muligheder for dansk planteproduktion.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.