Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHL's kalender

KHL'S KALENDER

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


20. NOVEMBER 2017 | OPFØLGNINGSKURSUS TIL SPRØJTEBEVIS

Mandag d. 20. november kl. 9.00 - 16.30 kan du komme på sprøjtekursus hos KHL. Husk, at det er hvert 4. år, at dit kursusbevis skal opdateres for at du lovligt kan anvende og købe sprøjtemidler til erhvervsbrug.


21. NOVEMBER 2017 | BEDRIFTSBESØG

Tag med ud og besøg Skyttegården sammen med Fokusgruppe Økologi. Denne eftermiddag har vi fokus på økologisk kyllingeproduktion samt generationsskifte. Arrangementet er gratis, alle er velkomne og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.


1. DECEMBER 2017 | ÅRSMØDE & JULEFROKOST FOR ØKOLOGER

Sønderskov Slot danner rammen om dette års økologiske årsmøde og julefrokost for økologer og ægtefælle/samlever. Læs om restaurant Herregårdskælderen, slå kryds i kalenderen den 1. december, og tilmeld dig allerede nu.


5. DECEMBER 2017 | OPFØLGNINGSKURSUS TIL SPRØJTEBEVIS

Tirsdag d. 5. december kl. 9.00 - 16.30 kan du komme på sprøjtekursus hos KHL. Husk, at det er hvert 4. år, at dit kursusbevis skal opdateres for at du lovligt kan anvende og købe sprøjtemidler til erhvervsbrug.


11. DECEMBER 2017 | TEMADAG OM ØKOLOGISK ÆGPRODUKTION

Er du nysgerrig på fremtidens økologiske tendenser for æg, og vil du være på forkant samt optimere til kravene fra detailkæderne, er det den 7. november, du skal spidse øre.


3. JANUAR 2018 | NYTÅRSKUR MED MADS CHRISTENSEN

Vi inviterer vores medlemmer samt ægtefælle/samlever til nytårskur med Mads Christensen. Mads er en munter, provokerende peptalker og en unik entertainer med stilsikre anekdoter og input. Mød Mads, og bliv underholdt i verdensklasse.


REGIONSMØDER PLANTEAVL

Landbrug & Fødevarer, planteproduktion inviterer til Regionale møder, hvor du blandt andet kan høre mere om De Syv Synder, det faglige politiske arbejde bagved, og et blik på fremtidens muligheder for dansk planteproduktion.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.