Accepter

Generalforsamling 2018

Generalforsamling

Sæt kryds i kalenderen onsdag d. 14. marts 2018, hvor KHL inviterer til årets generalforsamling.

DAGSORDEN

Kl. 18.30 SPISNING
Kl. 19.15 MØD LANDBRUG & FØDEVARES KOMMUNIKATIONSDIREKTØR CHRISTIAN HÜTTEMEIER
Kl. 19.45

DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING

• Valg af dirigent
  • Valg af stemmetællere
  • Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år
  • Fremlæggelse og godkendelse af reviderede regnskab med resultatopgørelse og status for det forløbne år
  • Indkomne forslag
  • Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer
  • Valg af bestyrelsesmedlemmer
  • Uddeling af legat
  • Valg af revisor
  • Eventuelt

LEGATANSØGNING

Du kan søge om Jens Holms, Konsul Eff, Marinus Jessen & KHLs jubilæumslegat, der uddeles på generalforsamlingen.

Legaterne under KHL kan fx anvendes som hjælp til uddannelse af unge landmænd inden for foreningens virkeområde ved skoleophold, kurser eller lignende. Der tænkes specielt på videregående uddannelse, studieture og lignende.

Ansøgning med angivelse af formål sendes til KHL senest d. 1. marts 2018 på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

TILMELDING

Tilmelding skal ske senest mandag d. 12. marts 2018.

Navn:*

Please let us know your name.

E-mailadresse:*

Please let us know your email address.

Kundenummer:

Mobil:*